(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
所以有人話因為政治立場arm冇晒廣告就on9
Arm本身定位已經冇文化情情塔塔
幕前班人仲要咁唔討好
算柒數啦
依個真 已經唔係立場問題
做啲野越嚟越柒遲早汁
真嬲啦
玩隻game 輸左8k
雖然佢d freelance 都賺唔少
大軍真係carry 小薯茄carry 得好勁
陳麗柔
要輸8k咁多咩?點計?
8k係8000咁解
屌 本身個節目就已經係垃撚圾 佢根本就係懶 將人地啲綜藝左抄右抄 就變成係自己 上次抄獎門人 今次就抄微辣同whizoo 呢個係arm channel 史上最撚垃圾嘅綜藝 許靜陰 你令arm channel 多個污點啦 仆街
我覺得Pomato幾個幕前都有一定演技,
拍出黎感覺舒服好多
抄唔緊要,獎門人都係抄既,你一係hold game hold 好啲,一係規則認真啲
佢兩樣都無
係玩之前應該要同玩家brief曬啲rules,再係段片用文字show比觀眾睇,而唔係將同玩家講解既情節剪埋落去
依家咁樣好不倫不類,觀眾睇綜藝只係想睇玩既情節,依家既感覺好似咩準備都無,求其叫六條友上黎玩,要瞓曬你哋由零開始

啲rules又係亂黎,一開頭就只可以答一條,無啦啦又變左可以答完再答
比提示結果又可以交換,咁有咩意思
無限補答真係好悶,答兩次就好skip啦,係咁重覆同一題咪得個悶字
題目又悶,你搵啲實有人識既題目先得架,問酷愛你咪播比人聽囉,無音樂結果鳩估有咩好睇,問彌敦道又係鳩估

認真我唔係針對靜音,只係針對成個制作既質素
如果嚴謹啲呢兩集絕對可以好好睇,有靚女有轉數快仲有靚仔
真係希望肥仔考慮下兩日一片,片既質素下降仲趕客過無片
今個Game個問題。公平性問題比較嚴重,首先係提水照計啦,跟住答完可以阻人出去又無講可以阻到咩程度,有伸腳有攬住,出都出唔到去點算搶答。仲有兩邊本身距離比較遠,又要係同一條線出發,被人阻一野根本就無可能出到。

然後唔明共享提示咁比賽做咩,不如兩邊各派一個臥底入去對面隊,提示係估自己組二五仔係邊個好過啦。

另外用錢玩好似會刺激啲咁,但係玩到大家唔開心就唔好啦,又500又x2x3咁,真係返工貼錢拍咩(其實大家認真拍片都唔會Hea啦)。不如輸左懲罰啦,好似之前有條片輸左掛住個牌落去買野飲啊,問三次商場保安廁所係邊咁,拍綜藝無非都係想搞笑啫,睇到jackic同蝦返灰曬咁開心咩?
Btw ah gi腳好正
睇左啱青奴一段時間,片嘅質素有下跌,我估係因為出片密同又要十點鐘live,但最大問題係個channel有啲迷失同定位唔清晰

我明白綜藝的確會短時間吸引好多觀眾,但不嬲唔係啱青奴做開嘅片,變成吸引年紀輕啲嘅觀眾,好似小薯茄咁

以前都係以探討成人世界為主,成功吸納到一班上班族,但依家除綜藝都係情情搭搭嘢。劇本方面真係要花多啲心思同唔好俾咁多陳麗柔寫
前幾日套一個人睇完都唔知up乜完全冇營養
梯形面積諗起bob叔
明明個公式口訣最細都係咁學呢啲無聊位又捉到咁緊
同埋2013年果個係最後一屆AL,末代係指緊2012年,2013年考果班全部都舊人黎

其實佢x2 x3都on79既
有咩理由cheap精係用最後既錢計架
咁佢一開頭set個全世界一樣錢就無cheap精係無意思架喎,因為都無可能
BTW今集睇Ah Gi對腳睇到飽
其實都幾鄧armchannel心急 每日出片做live 唔講質素,view數都有下跌 睇咗幾年好驚見到佢地收皮
其實不如出少啲片 搵返條勝利方程式 肥仔/蝦叔配其他人 帶返起個channel先
另外如果有mon po嘅 不如真係試吓開課金啦
門檻低啲 當有5000人課20都10萬
好過armubuy要夾硬買夠600先可能得幾個% profit
呢個真
我寧願佢地出少啲片,但出多啲高質嘅片
好過依家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞