(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
如果報狗搞Arm Channel咁係咪應該要查下間酒吧有無違規?
呢個moment真係有CCTV先拆到
google下仲民 lihkg 大把佢既衰野
其實佢乜水 處理到成個小朋友咁
其實點樣打先會係打到咁
我要打打塊面唔好?

個人覺得應該係當日呀呆推撞柔仆街
但懷疑係激動得濟拉扯最尾仆街
小學生鬧交咁
呢個可能性大啲
肥仔取態都好明顯
唔係點會比roy個直播唱綠帽歌
講真
一邊話有cctv證明
一邊就話無打過

咁一齊等cctv囉
好似狗鐵咁
有片有事實
而且如果睇完片係有撻落地嘅 肥仔會唔會死攬呀roy而賭上成間公司咁on9
其實肥仔真係可以收皮,上次自肥件事已經ON99
今次阿屌對公廁郁手又龜縮,不如執柒左佢啦,
啲花生仲好睇過啲片
其實armchannel真係要有公關,
佢地班幕前個個都咁撚樣唔係辦法,好快收皮,
係,kol都係普通人,未到藝人,
但某程度上都係個公眾人物,真係要有番少少
節制,好似琴日咁,柔柔post ig story
阿J食水煙既相,
其實係好普通既事,不過
其實呢d野真係可以避免
大佬,小薯茄咁多小朋友睇,完全冇理人地形象
其實arm一直睇比人都覺得佢地好亂,雖然事實上未必係,但比人形象就係咁,仲要呢個形象根本都冇咩正面作用
老老實實覺得肥仔已經知道件事
應該係睇曬所有野再無條件撐
講真 擺曬上枱嘅分手 疑似綠帽 比人話打人 同傷手踭
咁肥仔好易組織件事出嚟啫 睇埋cctv 全力支持呀呆
自肥單野完左又到roy柔呢單野
我唔想arm channel 挽完執笠啊
撐住呀肥仔
琴日睇完陳麗柔IG Story見到阿J食水煙段片,都即刻心諗會唔會影響到人哋個形象
我淨係鐘意二五仔嗰幾個
其他人收收皮 唔好搞鳩啱青奴啦
柔柔呢單野誰是誰非真係好大粒花生
不過個仲民好心出少句聲,咁樣小學雞式發爛渣同害自己條女冇分別做人冇公關真係食得屎
Lm
我估係拉扯之後整親啦
Btw 一睇就知係戴帽
陳麗柔由903開始都覺得佢機心好重 功課又唔做 有意冇意就想sell個
唔明點解哩到d人咁buy佢
留名
Btw陳麗柔條仔咁撚串 到時開出嚟唔係 就兩個喺呢行都唔洗再玩落去
陳麗柔會唔會從此收皮
真係痴撚線 好心就醒少少 咪撚喺度食喺度痾啦
咁柔打男人仆唔仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞