(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
而家咁睇肥仔唔係站左邊喇咩
姐係撐啊roy?

啱channel隨時一鋪收皮
ok 咁要留名等睇聽日報警

不過都係咁講
呢個男朋友拖咗兩個月先講會報警都一樣唔撚係路啦
就算唔係男朋友
見到個女仔朋友俾男友打都應該要叫佢拿拿聲報警啦
無得拆 形象既野一鋪清袋
講得好!如果陳麗柔真係有陰影,佢咁樣做等同於向全世界公開佢女朋友嘅過去。就算要公開警惕世人都應該由受害者親自決定

但阿呆打女人就正一仆街仔

係呢件事上面睇得出新仔都唔係啲咩好仔,見佢ig係咁repost人地啲story,都唔襯呢段時間帶佢女朋友報警
新仔仲係咁話人帶風向,但而家似係條新仔係到帶風向
點樣打成咁
同埋正路都唔會打腳啦,女仔最常就係露腳
如果真係咁打,只可以話係阿ROY on9
擺到明話俾人知佢打柔柔
不過都係切勿跟車太貼
Agger 又話幾大陰影咁都仲拖咗兩個月
而且聽日報狗仲po相做乜
啱channel加油
依家都費事評論太多,費事炒晒車,啲風向變得太快
應該係知道告唔入 所以唯有ig唱衰佢
擺明想spin開出軌
就算件事係咪真都好但係已經好確定一樣嘢就係個MK仔好撚有問題咁撚多時間點解唔去報狗? 又話件事發生兩個月 真係笑撚死人 仲要而家公開左成件事唔係去狗屋而喺度玩i g
真係辛苦晒肥仔
屌 真
重要叫朋友 認同請分享
我覺得係
如果點解呢排咁多片有roy
我又唔信佢哋唔知咩事
真係人不可貌相,兩個望落都好人好者咁
假假地都半個藝人嚟
搞單咁嘅野出嚟,一定係是旦一邊收皮
仲民不嬲on9仔黎
以前同tomfatki有個合作既channel都係仲民搞撚到散
成日扮大佬恰人
人地整蠱返佢發爛渣屌鬼
垃圾友一名
仲要咁撚得閒喺道repost翻人地post佢嘅story
愈睇愈覺得佢冇乜腦
緊張女朋友都仲要拖個幾兩個月
等女朋友忍受咁多批評
都真係好緊張好男人黎

又咁講
係咪真係打女人呢個位真係有保留
如果真係打而肥仔仲攬佢嘅話
我諗呢鋪啱channel可以話係即時死亡
利申 目測我個人覺得肥仔唔會咁樣死攬一個打女人嘅男人
老實講對我嚟講佢兩個邊個收皮我都唔care,淨係唔想因為呢單野搞到啱channel收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞