(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
分手前連仲民whatsapp同電話都無

咁樣真係會有人信咩
Btw Roy 換咗副金絲眼鏡好摟打
佢應該疊埋心水搞studio跟條mk過世
一月就上人間吧度宣傳
搵撚信
你覺得真係過到世?
而家條mk做d野玩高調
好似累撚咗陳麗柔咁
Btw 花生照食
如果靜音件事係未審先判嘅話,點解陳麗柔又可以被接受
其實放條片出來咪清楚哂
仲洗乜估邊一個講緊真話
而家熱戀緊佢哋梗係覺得會係終老
分分鐘過兩日玩完
條仔搞到件事好撚柒,仲不停引戰,
本身代女出頭冇錯既,
但條仔而家好似樂在其中咁
肥仔真係好撚慘 點都好我會繼續支持

屌你陳麗柔 一個月唔夠就同個垃圾mk一齊
話中間無野都唔信啦

當啲觀眾細路咩 愈黎愈憎佢
其實呀呆因為打人比人雪左一個月架啦
亦都真係答應左雪完會出黎交代返分手事件
所以係佢比人雪完呢段時間陳麗柔都同肥仔夾好佢會放一段假
等呆交代完,大家可以再共事先再返下黎
另外都就係因為打人事件,佢要比人雪
最後唱歌live 要交比一個唔識唱歌嘅on9靜音唱

不停咁起浪呀armchannel⋯⋯

利申: 唔好問我點解知,當我估又好咩都好
你地都可以睇返我個timeline啱唔啱
肥仔真係好慘
連續整兩單大野出來
已經冇乜廣告
肥仔ig出左po
睇落都拆唔掂
男方話識左佢5個月
女方就話2個月前都未有男方電話同whatsapp
邊過到世
仲民之前搞Huge, 到後尾有個女朋友, 到之後間galaxy員工, 有邊班唔係一年半載反面
咁其實要點樣先計出軌
就算陳麗柔未同阿呆分手嗰陣有同仲民WhatsApp傾下計咁樣又真係計出軌咩
sorry員工講多左, 呢句收返
咁樣唔算
roy有冇打佢都係unknow
不過佢地識左半年
女方話分手前未有男方電話同whatsapp
咁睇公眾信唔信架姐
個仲民真係好on9,係呀話緊你呀柒頭,知你睇緊啦,搵成班mk去公審人有咩意思

證據你又無,得把口同啲所謂傷勢,得圖既我話係你打陳麗柔都得架啦

大家都知肥仔係咩人,如果真係有片證明阿呆有打人我唔信佢仲會比阿呆留係度囉
唔計出軌,不過證明佢滿口謊言姐
推呢個
如果4月13號係打到重傷
三日後 4月16號繼續出一條關於佢地拍拖嘅片
講緊係自己私人channel 唔係啱channel 出唔出決定權喺自己手上
片出咗之後仍然有繼續覆comment
係咪合理反應大家自行判斷

拉扯哩個詞好鬼
可以本身一個男咁捉個女 令佢受傷
講到雙方互有出手咁

利申唔知今次邊個岩,但係睇到哩個詞成一年,都係濫用暴力個方常用咁講就當無事咁 好仆街
明明單方面受傷

追完d post
覺得哩邊憎佢既係大多數喎
基本上無咩人支持佢
就算佢今次真係俾人打⋯

不過個人覺得 有人偽毒派帽都有機會
相反
如果女方俾人真係打 佢搵第二個男 我唔覺得算係派帽

之前識個女同事 成日俾男友打 推佢落地
我真係手踭 同腳會傷晒
同佢地po張相好似
個女同事驚到唔敢分手 唔敢報警 打左年幾
直到有個男出現 真係令佢覺得可以保護到 先敢分手
之後俾個男纏左幾個月 先逼住報狗
其實俾男友打個d女 有時真係會驚到唔敢自己反抗
加上 有時身邊既人 講叫你唔好搞咁大件事之煩
就會俾人拖到無件事咁

講明先 我唔知佢兩個邊個岩
我純粹講下以前遇到既事
我食下花生only
係肥仔手 佢態度上又明撐roy
要還清白 一早放左片 或者講明柔講大話啦
唔明點解佢俾件事慢慢拖咁耐

雙方都同佢單獨傾完
之後淨係叫雙方上去傾掂佢
話兩邊各執一詞喎
D處理方法唔知想點
擺明兩個最多留得一個
佢又一早選擇左

女方應該一早有要求男方 限期內要做一d表示
男方唔制 繼續拖件事 先嘈到咁勁
肥仔見到咁先又表態 真係

今次如果唔係女方生安白造既話,
哩個channel 真係收得皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞