(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
Armchannel 綜藝短片已經被小薯茄取代
https://lih.kg/avDKAhU

Armchannel 小薯茄 網媒討論點評 (2)
https://lih.kg/1989731

post (2) 追疑似性騷擾事件懶人包 comment -> #354, 355, 357, 369, 375, 383, 410

繼續討論
靜音單野根本都冇解決過
提住先啱呀,香港人咁善忘

利申:擺到明追擊佢架啦我

樓主好波!
屌佢老味啦啱Channel
喂我不嬲都係你嘅忠實粉絲
由你第一條片睇到而家
屌你老味你竟然同我搵條臭雞返嚟?
我真係好撚嬲
真係執柒咗都唔可憐
嬲撚到想同肥仔講
啱Channel用新人真係好唔掂
都唔明經濟困難但係你都唔使搵個臭雞返嚟
靜音一個而家呢條女又係
都明*
我諗都幾貴或者叫正常價 求其一條女有1000幾個followers賣下廣告一個post都有幾百蚊/幾千
更何況係佢嗰啲 不過一定無好出名eg kate姐呢啲貴
真心我覺得差不多 起碼幾千蚊但係屌佢老味啦都唔使同我搵個臭雞翻黎?嬲撚到我想dislike但係如果唔係真係撐佢嘅話都唔會li ke究竟係邊條友搵 我諗唔會真係肥仔咁冇taste掛
屌 乜撚野topic黎呀
呢啲small potato女人上腦由鳩佢啦
係狙都狙咗班網絡垃圾
同繼續打國際戰線呢啲緊要野先啦
frd個frd識佢 同埋男女神名校ig個po係佢自己post 如果唔係個post佢都唔會上到位
不過又唔係得一條友講就咁?咁撚樣都唔叫臭雞?
都幾搞笑 中學生情情愛愛嘅嘢中學生做呢啲嘢就可以原諒?臭雞就臭雞同佢而家都2字啦窩
同意 先唔講佢係咪臭雞先 係成個feel 同 arm channel 完全格格不入 上個post 先有人講arm channel 係走成熟路線 然後宜家就用佢呢啲少女feel
希望佢只係客串 唔係入arm channel 如果唔係 arm channel 好快會汁。。
係 首先雖然我係好撚憎佢 但係其實條片下面都有人講話點解會搵佢 完全唔夾呢啲嘢如果佢係入啱Channel我直頭唔撚睇 同埋會追擊
呢兩個靚妹得唔得架 個歲數同其他人差好遠
恕我孤陋寡聞 我真係唔識新片條女係咩人
但佢真係覺得佢唔靚 把聲重要好難聽
唔好圍插我呀
肥仔可唔可以唔好再搵fbable個edo拍片
好格格不入 睇得好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞