(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
幾襯 好似樣
肥仔岩做創作人但唔岩做老闆 初頭堆微電影係真係唔差 但後來唔知係江郎才盡定點 每日咁出片 其實真係會悶 個個為左交功課 做既野好極有限 唔係因為批評虛無飄渺 係因為整體就係悶
最大問題係 如果有條大水喉射住 咁你鍾意點玩都得 但依家客都冇 都唔覺得自身或者公司有咩問題既話 好難適合做老闆 做番創作人好過
聽得出佢太護靜音

佢講咗乜
我無聽頭聽尾,中間唔得閒無聽到,但就我所聽到既又唔覺佢太護喎,佢又無否認抄呢件事
只係話佢無可能每條片都去跟足,佢都加左句如果抄足既係無資格做創作人
可能佢哋內部已經屌鳩左靜音,呢個時候無理由仲公開講搞多樣野煩自己既
肥仔單拖直播 屌 佢真係最慘
慘乜 佢都有責任㗎 根本比太大自由班細
上次奶完嘢仲未知驚
今次導火線又係live
啱呀 我啱啱都unfollow左
聽得出佢太護靜音,我唔係想佢放棄靜音
但係你作為leader真係抽返身出黎睇
佢正正就係做唔到呢一點
我無聽頭聽尾,中間唔得閒無聽到,但就我所聽到既又唔覺佢太護喎,佢又無否認抄呢件事
只係話佢無可能每條片都去跟足,佢都加左句如果抄足既係無資格做創作人
可能佢哋內部已經屌鳩左靜音,呢個時候無理由仲公開講搞多樣野煩自己既

正解
肥仔仲唔夠多野煩咩
呢幾單野其實佢算覆得幾得睇喇
Kate姐終於再出場
想知小薯茄班女仔 幾大
25附近?
童童個樣真係好細佬女
燈到
有friend係阿冰中學同學
應該23 24左右
kate姐
幾驚以為睇唔到
今次最後一次
童童好似未Grad 細路女好正常
自從睇左呢個post 後開始留意小薯茄
開始鍾意左佢地
kate姐同蝦叔冇喺埋一齊真係有啲可惜

利申blue打手,但kate姐拍拖系列太深入民心
大電視嗰集笑到癲
小薯茄正呀兩三年前已經開始睇
其實去韓國果次係咩job ? 定真係就咁約埋去韓國
邊條片?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞