(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
啱channel今年係咪犯太歲
好似係咁爆啲是非出嚟
希望蝦叔可以幫手沖下喜
blue好賢妻良母feel
蝦叔同Kate姐拍片真係幾有chemical
不過蝦叔應該自己知佢追唔到Kate姐
玩酒game果知都知啦
直球到咁都比人推
最慘係肥仔
你哋班人處事成熟啲好冇
唔好搞埋公司啦 屌 累撚死街坊
自從仲文同Huge 個班人分家, tomfatki 攪到有聲有色,,MV上到熱門,好多片高汁過以前huge d尻片好多,成班人本身都有料,但迫住聚焦落返仲文到,拍咁多年都係得幾萬follower
我睇唔到跟個過氣mk一齊做,有咩前途,本身淨係識買名牌,拍片又廢,得個殼
拉扯可以係捉住手腕拉住佢,唔一定係推撞
如果咁樣又唔算打喎
如果真係好似佢咁講情侶拉扯我又覺得唔算打既,例如個女仔分手想走,個男仔唔想捉住佢。咁樣既拉扯又算唔算打女仔?
當然佢就咁講拉扯係空泛既,但件事可能會進入司法程序,唔講得咁多掛
擺明柔姐唔會返轉頭咪玩串個party囉
Armchannel抄襲人都有排講喇
係唔知點解無乜回響姐
成條片都係抄返嚟
當4月13唔知推佢定打佢啦 搞到手踭瘀哂 4月24 live咁快冇哂 即係點 好撚亂 信邊個好

4月17都有條live 咖都冇傷
之前有個fd 出去玩,佢同個女仔fd飲大咗,條女係咁冚佢,佢推開個女仔一下,之後條女就周圍唱話陏手打佢

結論係啲女人對郁手打人嘅定義係唔同啲,同埋唔會理你啲咩前因後果

所以各位男士小心啲啦
成間公司d人都喺度食喺度屙你睇下人地微辣,多幾倍藝人都無呢d野。
唔理邊個真邊個假 個mk警已報 啲私人事玩到咁大 真心癲
等咗成晚成朝 狗屋開咗門真係報咗喇?
呢D咪傳說中男女平等
將貴圈真亂發揚光大
Kate d 戲咁屎
又多死角

星河人ig story講
肥仔請太多MK底既員工喇,要搵d成熟小小既, 起碼蝦條哥呢隻啦。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞