(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
唔係我話佢臭雞喎
我淨係問佢係咪出軌
不如你爬下文
發覺蝦叔肥仔成日著adlib d衫
sponsor?
柔柔打手不如反屋企訓啦仲用埋啲手機emoji
一睇就知十年唔上連登
特登嚟做柔柔打手
好似係因為無衫著
女仔起低谷既時候,易比人溝到都好正常架
你試下起人地分手溝下人可能你都溝到呢
anyway溝唔溝到我就唔知啦
我都好想知佢係咪出軌 / 係咪比人打
你話係咪呀極度愚笨(哈姆太朗)
有冇爬到文都唔緊要既,大家都係想食花生姐
我都想知佢係咪比人打呀
只係覺得你班友無啲證據就咁講
唯恐armchannel唔夠亂
仲嘈緊,其實佢地分手唔分手關我L事
肥仔睇下啦,水能載舟亦能覆舟,貴圈真亂真係唔可以下下攞上枱,已經兩日冇人討論你啲片係點啦。
不過如果真係好似上面講 佢有證據話佢比人打
咁真係「貴圈真亂」。
一陣真係彈條片出黎。
不過未有實比人話我9UP
我唔當你9up當係真咩
證據都無

btw你班友明顯係柔柔啲frd啦
十年唔上嚟呢度討論
一上嚟就話柔柔被人打
armchannel唔夠亂咩

利申:我一直講緊阿呆咁柒,柔柔出軌都正常
只係你地話柔柔被人打真係誇張咗似係想spin走柔柔出軌
TBH 係朋友就唔洗起度估估下啦
都幾鐘意佢既 咪當係粉絲
平時都係睇多既,唔係好鐘意comment
係見大家起度Cyber bullying 忍唔住講2句
無針對任何人,反正起度9UP就算
大家都係人,唔洗下下話人臭雞既
你個心諗佢係臭雞,佢唔係你條女咪得lor
其實上面邊有人話佢係臭雞
你都識講大家都係9up
有人話柔偷食又有人話呆打佢咁
但一開始你公司要將段感情放上面講
當散咗之後大家繼續去講係人之常情
喺公司打女人點睇都嚴重過偷食啦
冇話你一定係吹水
但冇證據下就喺度up何嘗唔係抹黑緊人
你唔講佢打人大家一路唔知咩事都猶自可
而家既然你指控一個賣純情嘅阿呆喺公司做啲咁嘅事
橫睇掂睇肥仔同阿呆都要出嚟交代下喎
同意
都無人話佢臭雞
明明問緊柔柔係咪出軌
柔柔打手就衝出嚟屌人話佢臭雞
莫名其秒
收風都有分 收到岩的風同錯的風既...
其實依家係佢有邊角料 暗示自己係知情人士
覺得外界批評柔柔登柔柔唔抵 想爆小小野幫柔柔申下冤

我個人覺得 如果真係有既話咪查多d線索去揭發件事 主持返公道 如果冇既 夾硬屈channel 既自然唔會有咩證據俾你搵到 到時先屌9生安白造個條友

唔使下下都罵戰既 呢度個個都係第三者 亦都睇唔過眼channel入面既關係處理 focus 返係真相la大家
其實就算1年1片都唔想見到某d幕後走上黎出鏡
真 寧願無唔好咁密出片 重質不重量
Ban姐係幕後,但係佢適合出鏡,佢有份參與嘅片氣氛都好好
ban姐 阿Gi黨
agree
認真 啊呆真心7
上一個post風向唔係咁
每個連登仔都係獨立個體
的而且確上個post有人明示柔柔係Player

繼續深潛食花生
愚樂台手足個個都返pr公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞