(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
肥仔單拖直播 屌 佢真係最慘

榮光
肥仔仲係要堅持1日1片,局內人梗係睇唔出質素差左悶左啦
Ban姐呢
Ban姐+蝦條
肥仔+Gi
蝦條+肥仔
每日條片都出自唔同手 揀番岩自己口味既片黎睇咪得囉 點解要強求人地改policy 多元發展都要時間 唔岩睇咪唔好睇 如果仲頂到咪代表佢仲有佢既價值係到
肥仔自己都講左, 唔啱睇, 唔洗夾硬睇
啱睇呢, 就可以讚賞下
佢都講左覺得差咪唔好睇
人地創作理念黎
觀眾可以比意見但佢冇需要樣樣跟
蝦+any
觀點與角度姐 有邊個唔知賣肉賣女多view 人地都講左armchannel 個定位唔係只係得娛樂
如果目標係想放多啲人出黎上鏡
而又真係有咁嘅人手
一日一片冇問題
大家都要出片先會知自己有咩問題先會進步
黎黎去去都係兩三個出片又係會悶
其實肥仔唔係固執,而係話我哋既批評太虛無縹緲
一百個人對條片有一百個睇法,佢無可能接收得曬,所以叫大家用view數去表達,唔鍾意就真係唔好睇,等佢知道邊啲片既質素有問題
自肥 blue走左
Kate姐睇怕都唔會再點係啱channel出現

黎緊應該多數都係gi+jacky
啱呀 我啱啱都unfollow左
聽得出佢太護靜音,我唔係想佢放棄靜音
但係你作為leader真係抽返身出黎睇
佢正正就係做唔到呢一點
我諗肥仔真係好著重創作自由呢樣野
只要條片冇咩特別問題
佢唔會去改動任何野
製片個個想表達咩就係咩
呢樣固然可以俾到好大自由度創作人
但係條片好唔好反應就變咗聽天由命
最重要係令到啱Channel變得好冇方向
其實如果唔睇條片 係唔會知條片唔好睇 咁點樣用 view 去表達
自己條仔玩死自己公司
公廁玩出火
但如果間公司愈做愈大去到足以支撐一日一片,本身都無可能每條片都落手跟

其實依家個個性格同擅長嘅題材都好唔同,都真係算做到佢live咁講做到唔同題材嘅片,只不過係新d嘅人係要時間pick up,有d本身無拍開vlog但都已經好大進步

唔知點解我覺得肥仔都幾似雲加
依個時勢限米煮限飯你仲要佢揾到十個蝦叔lv嘅人根本無可能,嚟緊柔柔走埋真係要靠d幼齒加倍努力
我覺得佢都有盡做帶新人做節目,希望新人圍內都再積極d交流下(好似好少返office聚到)同埋自己研究多d其他channel/外國channel d唔同技巧
重量唔重質
睇肉睇女 做咩要睇armchannel?
D 女又唔係特別靚
admin係可以睇到自己條片個瀏覽程度,有幾多人係睇到咁上下就熄左條片冇再睇落去,有幾多人係睇晒 (好似係
覺得蝦叔同Kate係演幕上夾
但性格似係同Blue夾好多
同埋樣黎講Blue 都好好
加埋Jackie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞