召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
聽佢講嘢好辛苦 又無準備又無Point
人蠢講嘢都奇奇怪怪無乜內容咁
ding係邊個?
btw個lws最新個post講佢同個叫haha嘅拍拖 真定假有無人知
同埋光線
唔想quote 但雪姨會唔會過分自信
我都冇睇佢YouTube instagram 但每次係到見到佢啲自拍同讚自己嘅captions 真係嚇到個心離一離
連ding姐都唔識有咩資格做痴線西!
佢全程係咁以笑遮醜但就不停將個尷尬氣氛推高,班kol e排係咪好唔掂,要走出嚟做小丑
新嚟嘅痴線西
一定唔會
好耐之前屎盤比人插個時
有人去天拿蝗live到留言 佢全部扮睇唔到
我覺得佢語速喺日常生活中係正常嘅
但YouTube video就可以較快少少同埋cut停頓位
Dora加油
新嚟都唔識追翻個post先問嘢
00後fam j討論區 小朋友齊打交(善用不推文回覆)
https://lih.kg/1882474

如果講雲閪 可以去翻呢到
成個感覺好唔精神 諗到咩講野咁 對眼係咁左右望 全部即場諗
少少準備都無
Quote完q and a未
其實我唔係好明
雖然有d人唔鐘意睇到佢
但佢都算youtuber 可以係度討論
我覺得有d雙重標準
有d youtuber或者係用假袋嗰d
其實都未必個個識 都無人嘈話唔好再po
點解有絲打想講雲西又要ban哂過隔離
雲西完全冇討論價值
其實我唔係好明
雖然有d人唔鐘意睇到佢
但佢都算youtuber 可以係度討論
我覺得有d雙重標準
有d youtuber或者係用假袋嗰d
其實都未必個個識 都無人嘈話唔好再po
點解有絲打想講雲西又要ban哂過隔離

唔quote哂q&a啦
純粹呢度有班絲打唔鍾意佢 講討論價值其實大把人都冇啦
利申雖然對雲西冇咩興趣 但都覺得雙重標準
覺得佢男朋友態度真係麻麻
有時會抬高自己踩Dora
尤其啲煮嘢食片 有時睇到真係唔太舒服
Dora成日俾佢話都無嬲 脾氣真係100分
不過Dora成日幫佢男朋友講好說話 維護佢男朋友
起碼一個願打 一個願捱 相處都融洽嘅
咁老實講你講得冇
咁有其他人覺得有
你唔啱睇可以飛
無必要限制人地係討論區想講嘅嘢
佢到底有幾想做abc
Abc先冇咁作狀
我反而想問邊個係雲西....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞