召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
啲台灣人對youtuber真係好仁慈
藍絲真係心地差有樣睇 特別樣衰
唔知大家有冇睇lo-fi house抄襲單野?好撚嬲 一堆台灣人仲同佢講加油 好睇唔過眼 根本可以法律途徑告哂佢地 唔係開幾個post講對唔住就得

個條shan仲話自己好慶幸做風格設計師 因為根本就唔使讀室內設計嘅課程 因為已經識晒

完全侮辱做呢行嘅人 加上台灣做室內設計師要考牌
每一次都睇唔透佢係咩年齡層
佢提過考dse
平時睇落30幾
呢張相睇落似beth媽咪個年紀(無氣質版)
佢今年24咋
大家點睇
咁樣講好模棱兩可
可以因為B仔污糟而唔食
亦可以因為B仔係藍店而唔食
好大誤導成分成份
如果係因為藍店唔食應該會講「而家唔食個間所以就自己整」?
此地無銀三百兩就係依啲
佢個胸中間咁都有邊
到底放左幾多野入去
hochunyan柒到仆街喎錯撚咗
痴撚線以為佢四十幾
我諗大部份人20幾歲仲係一舊飯咁
而家女都有兩個 我一開始以為佢三字頭
幾年前仲話軟飯王已經喺佢屋企住咗一排
點知原來佢嗰陣時得18歲

唔知大家有冇睇台灣youtuber Erin
佢之前有出post講過撐反送中
又出過片講點解會叫武漢肺炎做武漢肺炎
頭先見到佢po立場新聞覺得好驚訝
係良心youtuber

水魚講中痴線西心聲
哇,好唔好意思啊...知唔知做室內設計師幾辛苦,真係要起張圖出黎比個客,水電既位置都要知,佢地真係好撚無恥
有 但覺得佢地道歉都已經太遲
抄咗咁多幅仲要扮係自己作品
仲想繼續行設計呢一行 佢地仲有排學

間公司無咗兩個「風格師」都唔知點撈落去
嗰陣我都覺得好神奇 得18歲老豆老母又會比條仔搬入黎住
真 完全理解唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞