召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
我最近都成日睇啲整面包教學 我覺得比較之下佢做得幾有心機 講得幾仔細 都冇你地最討厭佢既自吹自擂 其實整面包係咁煩咁長時間 咁佢多時間係屋企研究面包既
我有份話佢女醜喎
我幾時做咗道德撚我都唔知
Sor
因為佢講起引戰
有幾個真係次次入黎都搵交嗌
我真係唔記得邊個打邊個
所以變左疑問句問返佢
好柒啊
其個咩tiktok 係咪出一段片就有錢收
班KOL D TIKTOK 片好密
其實佢個啲廣東話係咪懶音+鼻音黎講英文好冇問題 但可唔可以講返正中文
咁唔同 佢地有得用抖陰唱歌跳舞
有仔女嘅kol 都好似山東咁利用下個女
但真係想像唔到sona點幫佢promote
佢左圖直情係同一張
佢啲印係唔同左位炸喎 都仲係有好多
有時睇Dora同佢男朋友啲片
聽到佢男朋友啲語氣嫌三嫌四...會睇到忟忟地...
可能係佢地情趣掛Dora脾氣好好
佢啲包全部乾到好似擺咗幾日咁
講得幾仔細都冇用啦
根本都冇料到

淨係sona已經整得好過佢
最少睇落吸引想食

sona全手搓 蝦乾仲要用麵包機都整到咁
5月10母親節
全港和你Sing

全新民間抵制tvb fb 上線啦
https://lih.kg/2009082
想講個黃藍list係幾個月前
無人update過所以先會出現黃變藍嘅情況
以後黑警家屬歐陽白露出片
可以放上嚟dislike
痴線西常問Q&A
Q: 丁同Sue係咪鬧交 點解鬧交
係 唔知

Q: yaki 同黃安係咪唔Fd
係 唔知點解

Q:南瓜珍係咪同天堂烏Txxxx一齊咗
係掛

Q: icu點解叫Icu
因為佢好Proud of 自己讀同Cu ibba

Q:Liz係咪黃
唔係,佢係世界女,見人講人話,好識do

Q: jade lam係咪藍屍
兩公婆都係撐警藍屍,個女個名叫popo
軟飯界 KOL brandy Lui 公開支持黑警行為
https://lih.kg/1210255

Q: Polly呀 肥蛙呀 點解分手
無人知點解

Q: 山東搬咗去邊
淺水灣藍灣大廈

Q: 呃nes姐假袋邊到有得睇
痴線西64,65自己睇

Q: ding係咪拍拖
係 冇人知男朋友係邊個

Q:肥蛙同福正係咪一齊咗
冇人知

Q:雪姨幾歲
Over40 (幾廿歲人仲扮少女)

Q:ding住邊
荃灣海之戀

Q:coffee住邊
Savannah

Q:咩係螞蟻論
蝦乾做youtuber無耐嗰陣喺ig出咗篇螞蟻論串佢啲viewers/haters (想知詳情請google)

Q:芊芊同dicky分左手
Dicky有第三者 (芊芊開過story講)

Q:yaki住邊
Monterey(租返嚟)

Q:bubz係咪離咗婚?
係,因為佢老公偷食,詳情可以Google ,順便一提佢係藍屍
想介紹大家睇個channel
BillyGoOut 比利出走活動組
https://www.youtube.com/user/mbworkshophk
鐘意露營嘅好啱睇
諗起polly男朋友 不過polly男朋友西啲
可能熟對方知道係講笑就冇野掛
我覺得幾搞笑喎
Dora 都似係脾氣幾好嘅女仔
不過語速真係有啲慢 要較快睇先無咁悶

之前睇大j教周庭剪片
話會cut咗字同字之間停頓嘅秒數 加快語速 聽落無咁悶
唔明點解啲女youtuber好少咁做 又長又「嚋」氣
覺得玩得抖陰嗰啲都癲癲得得 無黎貴格 著咩名牌上身都無用 成陣cheap 味 智障咁 睇下pkj 同Minnie 嗰啲就知就算個app 唔係黎自大陸 Beth 依啲有氣質 貴氣既一定唔會玩囉

救命成個汪明荃咁
好撚醜樣呀雪嬸
屌屌屌屌屌屌
吉吉男朋友都係
好唔鍾意睇佢
下次可唔可以打慎入
好呀!嚇親大家唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞