召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
終於有人講, 睇到佢開post收費分享教人都好愕然。
點樣專業地分享? 一路以黎佢只著重磅數身形變化, 有冇前後對比過血糖、血壓指數?
睇佢個勢反應好佢老婆就開班教整甜品

講得好撚岩
啲食藍店嘅仆街
藍絲仆街死全家就緊喇
但點解啲黃絲呢個時候仲唔下載和你eat呢啲app
一開app 已經好撚清楚有啲咩舖頭係黃

我特登post過黎呢到嘅
麻煩啲聲稱好黃嘅kol唔該你地拿拿林下載返個app
咪撚話 啊唔小心食左

依張係痴線西之前啲post到揾
如果個老公長期都係咁 水魚怨都好正常

但是蝦乾唔同 小熊貓對佢好到仆街啦
係佢成日怨天怨地 依樣唔滿意個樣唔滿意姐
你睇佢對朋友就知佢根本唔知足
唔係白鴿眼sona 就覺得自己咩都好過仙仙
講嘢句句有骨 連個老公同佢食生日飯
都可以嫌人唔係食中菜係食西餐放上網公審
張相前面好似仲有講係佢老公自己主動話洗碗定執枱
水魚就入房
比我都嬲啦最憎人講完之後唔做
同埋水魚跟咗佢老公咁多年 cancer又對佢不離不棄
算係咁啦
真係好撚慘
一早唔應承都冇咁撚嬲
仲要唔係水魚逼佢做
所以我理解佢點解要公審佢老公

珍珍個身同塊面啲色差都幾大
都底塊面嗰啲係contour定係粉底唔啱色
不過覺得佢咁樣自然啲 好睇過佢搞咁多嘢
呢個經典個陣睇完就覺得水魚好唔識做人

我覺得水魚做阿媽老婆就好稱職,但做佢朋友應該要接受到佢性格咁直先得,不過做朋友都好講人夾人,唔啱就無謂勉強
好似支那人啲塊面白過個身幾度嘅妝
弊在連outfit都串錯

咁又唔可以同蝦乾比較既
呢個RNC 要收位位$580 教你減肥
發錢寒
至少蝦乾收下廣告 比我地笑下
其實佢地由頭到尾淨係講磅數瘦咗幾多 無對比過身體質素差別
佢戒酒先落磅得咁快 睇相差別咁大
未至於可以出黎教人囉 最多拍片講下都可接受
有無人post佢去健康台比人狙擊下
好怪 佢之前有話要曬黑搽黑自己個身
但塊面要keep住有防曬 美白
而家唔知似乜
無知一問 佢手臂嗰兩塊貼係咩嚟
應該係麵包超人蚊貼 我都有包
但佢係咪當左防蚊貼
呢隻係咪蚊咬到先貼 貼完唔痕

唔該港豬kol list一定要加埋人妖icu
日撚日唔洗做,琴晚又經歷最黑暗既母親節,佢今日重要大大個story寫住happy monday
Hap你個柒頭py呀屌你老母,幾撚時食洋腸食到你死呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞