召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
唔好侮辱咗隻法虎
隻法虎好靚仔
真係要加埋sona入黃Youtuber
文宣嗰啲都有做足 仲拍片支持黃店
lm
個Before 同 after
開到10 ! 屎盤唔使諗住可以翻身
乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(10)
https://lih.kg/2008732
佢個brand 係咁抄glossier 同sunniesface 之前有絲打整合過
Instagram 啲product 同model 相差唔多全部都可以喺個Glossier 嗰度搵得返類似 抄襲成癮 不知廉恥
after係冇咗before個d位
但本身冇ge位變咗after嗰到爛晒
真係尷尬到冇眼睇
補圖:
整合左少少 短短十五分鐘已經搵至咁多
屎盤抄佢 佢又抄人 仲要港豬加抖音
lm
咁整理咗藍同港豬個定義 再入人名
1.少po文宣(1-2次)
2.幫奶共牌子賣廣告1-2次 (常po文宣唔計)
3.黑警家屬(常po文宣 做到好出面唔計)
4.支持黑警
呢啲只係我嘅睇法 可以再改
頂唔順南瓜珍個直播
very重要,very平,very實際
屌你作狀到 講個好字好難咩
佢616邊有出去啊
佢話屋企人唔關事 咁係咪即係黑警家屬都唔關事
Link
https://www.facebook.com/paprikaofficialhk/videos/1393121980895139/?vh=e&d=n

個頭又成個癲婆
岩岩訓醒咁
個staff仲順眼過佢
懷疑條友係支那人囉
上次講衣架用拼音打字
佢話冇問題喎
仲話身邊好撚多人打緊拼音添
講野好作狀 外國返黎都冇佢咁講嘢啦何況佢exchange
上次講崠個個女好撚柒醜樣個陣
佢係咪有屌人冇道德
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞