召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
打扮嘅嘢 有時好主觀 同埋自己著得開心就夠
點做到
我click咗入去睇段片 一開波就去食麥當勞
其實coffee最多港豬姐 唔係藍
佢上年運動一開始個陣係好港豬心態 覺得唔關自己事嘛 之後俾人屌佢離地就話自己掛住湊仔 唔識政治後尾有次喺將軍澳放催淚彈搞到佢個仔 佢先出聲屌不過我諗佢而家應該覺醒嘅 唔係藍絲唔需要特別吹捧佢 亦都唔需要特別狙擊佢畢竟仲有黑警家屬同其他藍絲youtuber更加值得狙擊
杜汶澤都講過藝人其實都係一堆低社會意識既人 無謂對佢地太高期望 coffee係港豬我覺得好正常 同埋都係一般媽媽心態 處理好自己同家庭為主 唔會點理外界發生既事 但我睇到每次政府做on9野 搞到佢 佢都出聲屌 同埋佢每星期將軍澳跑步 唔會唔知發生咩事 海旁都噴晒「光復香港」大家可以不屑佢係港豬 但佢一句幫藍絲、踩黃絲說話都冇 唔好分佢係藍啦
其實佢都係得花花嗰件比較奇怪啫
其他都正常過佢之前啦
大部份都出得街嘅
留係屋企太耐 好多個個都肥左小小
條花褲有啲睡褲feel

咁睇又好似冇咩
佢素顏都唔差似普通廿幾歲女仔
藍屍jade同佢個女popo搭車係咪冇戴安全帶教壞細路
一陣炒車死咗真係唔關人事
片嚟 所以cap多張
LOFI HOUSE今次比台灣人屌到飛起啦
其實我覺得佢應該唔係藍既
只係一個離地港豬
所以可以唔使特登批鬥 但都唔支持佢
佢條眉乜撚嘢事
飛嚟睇 見到食shake shack
係 咁有錢都唔整下條眉
整極都咁撚粗
可能做得藍絲多 相由心生
愈整愈柒
講真🇭🇰💪🏻呢兩個符號套係藍/黃都用得 佢擺明知自己follower有黃 兩邊都唔想得失
佢揸親車都出事,之前好似開住車錄story
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞