召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
屌佢老母重有一d都唔mini既minnie
monday就monday啦有乜撚野咁happy呀仆街
事實證明生活無憂,唔洗做有錢收,影幾張柒相左p右p既人十個有九個都係死港豬,拿拿聲死去外國做二等公民啦屌
清潔下啲黑邊先影啦 好核突
初初仲有絲打話細女個樣好過大女
呢個post吖嘛

仔都未生就r到咁多sponsor
生左又有工人陪月鐘點助手服侍
梗係顛覆左你對大肚嘅想像啦
唔係想吹奏!但係Dora真係唔話得

雖然Dora啲片有好大進步空間不過我哋可以喺YouTube下面cm或者ig dm提佢點改善!我ig dm佢佢都會覆我!好貼地

前排賣口罩都益咗sasa唔少!香港人繼續放棄sasa啦!

絲們知唔知呢間幫唔幫襯得?
成日覺得佢好似三原入面個變態先生
母親節唔係應該同自己啊媽講翻d感謝說話?我估蝦乾都係史上第一人係母親節「讚」(?)自己sor有啲1999 佢又唔算話讚自己但唔知用咩形容詞好 好似驚死人唔知佢係母親咁 仔都未生就已經咁煩 生左之後真係唔敢想像
已經預計到黎緊幾年既母親節佢就係講自己做母親有幾辛苦,比蝦毛激到無覺好訓等等等等 真係見到都煩
又唔用安全帶 由得個女坐係到fing下fing下
btw佢哋係咪賣左架車 宜排見佢哋冇再揸過車 似係call車搭
癡線 你又知人地無俾蚊咬
呢間都係溝貨 聽人講過 有錯請指出
吹奏Dora有咩問題?佢值得吹奏
認同啲片嘅內容同技巧有唔少進步空間
大家多啲留言dm比建議佢同鼓勵佢

好似雪e
哇男版雪姨個咀一樣佔左塊面既2/3

講到至辛酸係佢
叫大住肚無得home office嘅準媽媽情何以堪
小態貓仲要呢幾個月都WFH陪住佢都未知足
難得有人願意一直發聲
睇得佢真係有心
越高調嘅人得到工作機會亦相對少
認同可以dm或者多d鼓勵支持呢d kol或者youtuber
唔知楊生有冇同avaw慶祝母親節呢
睇IG去左玩 提都無提過avaw
唔係為討厭而討厭囉 心理壓力有係正常 個個都有啦 但佢前面講到無得出街好慘咁佢應該感恩佢有得home office 幾多準媽媽想home office 都無同埋 無得home office 又有小朋友既咪仲辛苦 屌蝦乾無病呻吟真好煩 好似啲豐衣足食嘅小朋友投訴冇嘢食 非洲兒童點算
原來啊jane細個都正正常常 好驚大個之後二女都...
我都覺得係 蝦乾打啲好普通嘅嘢都會被放大 如果遮左名 其實好正常
但佢真係長期負能量
已經係舒舒服服陀仔都仲有野嫌到
咁其實佢都係個人 呻下自己有壓力姐
佢又無唔比其他人都有壓力辛苦
點解變左人人都辛苦所以佢講出黎就係佢錯先
我覺得佢呻得合理wor
作為普通人平時出街都好驚受感染
更何況大肚婆
唔駛下下都拉到非洲小朋友咁極端
咁唔通好似水魚公審老公唔洗碗
就話佢老公專一無偷食應該要感恩
利申 好憎睇呢d負能量post unfollow左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞