召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
薑檸樂 浩嵐?
但啲肥人好似係唔會理咁多
可能要到佢真係有病先會的起心肝
但嗰屎萊姆減咗幾廿次都失敗 覺得佢哋忍唔到口
會唔會係佢老公同啲生意partner係藍所以佢唔想講
好似我哋平時都唔會係藍親戚朋友之間講政治
我多數都係扮港豬 費事嘈
信佢一成啦⋯⋯⋯咁bethiny 老公都有大陸生意,人地都出聲啦 山東行開啦係度扮黃
一定扮啦 佢老公藍到發黑架
印象中係身體脂肪唔同種類
天生嘅
上件就unfollow左
你新陳代謝快 到25歲開始會慢 肥啲
佢而家唔再克制下食量,到時會越來越難減

其實減少自己食量係易減過做運動,禁當然唔係偏激到好似佢之前禁淨係食菜,佢戒甜可能都健康好多

不過佢都幾勇敢拍片俾我地知佢有幾唔健康

佢IG好識就角度影相姐

係其他人IG cap出嚟身型真係唔係瘦個隻
咁老公藍 另一半又未必係嘅
但我覺得sue似港豬多
係 冇咩見過佢下身
因為肥真係好辛苦 行多兩步都出汗同喘氣 做啲plank 因為上身太多肉 腰力同肌肉唔夠 做得好辛苦 高強度運動又會痞低起身見頭暈 跑步又悶 跑一陣又想嘔 我明佢地係好辛苦 往往都係因為咁而放棄 但其實都係頭一個月咁辛苦 只要捱過左 有系統咁安排比自己訓練 好快減到重

同埋食方面 一黎就剩係食菜 更係易放棄啦有好多餐單卡路里低又飽肚既
好奇你地對有錢既定義?住淺水灣 廁所裝修又貴過人 應該唔係普通人負擔得起掛 未到富豪級姐

係咪會追仔?聽人講第一胎似女仔/似媽咪 下一胎都係女

吉吉新片食飯前有睇和你eat 罷食藍店
佢咁有錢拍60蚊食三餐好有違和感
佢算中上啦,有中同屋企係跑馬地 有遊艇,可惜最後去咗北京讀law
都算半個富豪
點解唔講得
其實唔係吹奏佢
不過佢結婚嗰陣有絲打講過佢姓楊 但拼音唔係yeung 係YANG
而且佢老公鄉下係福建 家族生意喺大陸設廠開到好大規模
但佢都會出story支持學生 支持民主 鬧柒婆
咁人地都有利益衝突要顧啦
呢啲咪有無良心嘅分別
發財立品
google beth老公先知佢屋企生意上埋市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞