召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
上面太多唔quote啦
但之前heyman係story有講過自己同藍既絕對fd唔到
我就信suenn一定唔係藍 理得佢深黃定淺黃阿
繼續追擊藍屍夫婦Jade Lam Brandy Lui
Tiktok唔同抖音㗎!
港豬: Tiktok唔同抖音㗎!

睇下成日消費自己係香港人嘅ricefam Jlou就知!!
就算香港發生幾多唔公義嘅事都唔關我事!!!!

Pkj就更加唔使講啦 被bob叔稱之為分分鐘上緊床都淨係掛住玩ig嘅人 香港每日發生咩事就梗係唔關佢事啦! 澳洲山火緊要好多!!!
Q: Jade Brandy原來係藍?點度睇到?

A: 軟飯界 KOL brandy Lui 公開支持黑警行為
https://lih.kg/1210255
Bob叔係邊個live講過 想重溫
thank you絲打
lm
仲有Sue 三大藍絲KOL
黃list冇加仙仙?
藍list冇加Sue?
定我睇漏左
加水魚黃list啊!!
Source
老公深紅
昏迷咗幾耐
原來老公藍所以另一半都係藍既
黃衞兵d邏輯真係
有名你叫山東啦仲需要source?
你見佢有表過態po過文宣咩 佢老公John直頭係紅添
我見過佢616有去悼念梁烈士
咁叫唔叫表過態?
但之後亦都冇再見過佢po任何文宣
佢黃唔黃我唔敢講
但我一定唔會咁on9無證無據又屈人係藍先 最多咪港豬
同埋用屋企人黎定黃藍真係好撚on9
利申返先 唔中意山東 唔洗屈我係打手
黃youtuber加埋佢?
Sorry啊 港豬kol即係所謂綠色和平(emi wong,minnie etc)都係抵鬧,今時今日嘅香港充耳不聞故作大愛同藍其實真係無咩分別,仲係日日飲飲食食,賣大陸廣告,好撚離地。 fyr有錢唔一定要離地(Sona, Claudia, Beth etc)
我其實唔係成日睇痴線西,識嘅kol都真係好出名先識識地,有時大家講嗰啲人我聽都未聽過所以都好想有老手幫忙整合係post 頂置,方便大家support 黃kol
之前咪試過囉
最後原來係唔鐘意嘅就當睇唔到佢係黃 唔擺入list

屌你老母又整包
悶唔悶啊蝦乾
當然唔悶 幾難食都係小熊貓食咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞