召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike

第一次正面回應
https://youtu.be/jZCFVzp9FPE

呢個,插畫家嚟
睇佢終於趕走到隻mk 馬,好好笑
但係好少出片
似係未劣化嘅珍珍
有無link想食花生
唔係身有屎會急住回應?
發覺啲youtuber最鍾意話想大家睇我嘅片開心啲,有喘息空間,就大條道理做港豬拍片然後乜都唔講
如果係黃點解唔講得
睇到mira一餐食咁多嘢嚇親其實佢個飲食觀念真係好差,唔係食菜就係健康,佢仲要食咁多高糖份嘅生果,碳水超哂標,再加埋個沙律醬,唔怪得內臟脂肪可以去到10體脂34%已經係肥胖level
我好中意隻mk馬
其實佢最應該生活作息時間變返做正常人 好多人成日以為生果食得多甚至乎代替正常嘅餐 就減到肥 分分鐘會有反效果
作息時間我有啲保留,因為我自己都係日頭訓,下就起身個種人睇過日本嘅研究,話訓得夠先係比較重要
我自己日日都會做運動,食嘢都有個泡,以前體脂6.5,e家減返去2.5
我覺得mira真係飲食出哂事,已經高熱量仲要食咁大份
見到佢話咩一步一步 我就覺得有啲藉口 佢唔係為靚而減肥而係為咗身體健康而去減肥 如果個意志力唔夠堅強嘅話就基本上失敗
我都係,其實mk 馬幾好睇但係佢d 反應真係好好笑,唔鍾意到要課金趕走佢
咁其實一步一步慢慢咁cut 食量/食嘅種類,同慢埋慢慢增加運動量係舒服d,同埋易堅持d嘅。但係意志力唔夠就真係嘅易都好容易失敗
係未劣化嘅珍珍嘅先天劣化版
體脂6.5????
定內臟脂肪
係架飛機到嘈撚住曬
頂自打錯咗,係內臟脂肪先啱
認真問 點解bb啲頭髮會一撻撻....搞咩
未見過一個b可以生到咁 條眉又...
呢個心態 可能堅持一個月又回復返正常
食得健康都有好多選擇
同埋睇過佢d Vlog唔係一個揀飲揀食嘅人
煮野食又叻 自己可以試唔同健康食物嘅煮法
又可以拍埋片分享 都幾好呀
之前一樣食得好重口味所以以健康為目標 冇節食有做運動下5個月自動減左9kg 重點係身體皮膚都好左好多
邊個黎
邊到有得check內臟脂肪
我買tanita嘅電子磅,可以check到好多嘢,如果要check到分佈圖個啲要用大機,應該gym room會有,我之前係做身體保健check
thx
Mira好識遮㗎 佢講過自己唔會著褲永遠唔會見到佢著緊身少少嘅褲 只會著鬆身長裙 佢成日著深色同鬆身衫遮 加埋韓國秋冬凍嘅日子比香港多好多 著件大褸就乜都遮哂
佢最大問題係成日落醬/糖之類 睇佢煮食vlog就明 蛋沙律正常係健康 但佢會擠勁大pat沙律醬落去
單食士多啤梨都係健康 但佢會加好多糖醬整做士多啤梨醬 今次話減肥但係成兜沙律醬撩哂落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞