召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
一齊討論下
要做就做真係有實際幫助
如果整個黄list我估計成個post不斷提名
你話整入面有公仔圖案果啲就話啫
依啲咁既濕9包我老母都成日整架啦
香港係得hiddie同ekee會玩顏色玩歐美妝
又會試外國唔同牌子 其實好好睇
因為大多數都靜係會教人化靚女妝
可惜ekee依家冇再拍呢類片
所以更加G持hiddie
呢個brand做咩?
呃nes姐話觀眾dm佢見到有youtuber開呢間舖 咁呢個youtuber係邊個
呢啲袋佢都唔會用啦
有名牌唔用唔通用呢啲咩
依個
可惜佢啲片view數唔高
自己都好鍾意睇佢
但佢啲妝好難模仿
唔係個個人都carry到

前幾個po Ali幫手賣廣告嗰時已經有人話係假 又有絲打講過雖然話係瑞士牌子 但就一啲外國資料都冇 同埋全港係得陳美玲有

之前睇開記得 唔知有冇錯 但都唔係好嘢黎
見佢搵埋岺麗香代言以為正正常常
佢以前都係揾啲半紅不黑嘅KOL嚟賣下廣告
依家落重本開晒鋪揾晒明星代言扮高檔嘢
佢話懷疑朋友買到假銀包
咁佢啲朋友有冇笑柒佢啲boy box frame假到仆街
佢個價錢我買Tory Burch furla仲好啦
妖 醜人真係多八怪 仲要賣假野
表態係表明自己立場呀
你見佢有表明自己係黃/藍咩
最仆街係呢d 想食曬兩家茶禮
單單悼念一次之後乜都唔做就叫表過態 你唔好咁搞笑啦
咁jade同brandy都po過爆眼少女啦
唔洗整藍list啦 照你咁計法冇人係藍㗎啦
玩顏色歐美妝推介吓Claudia Hon同Tweety Tang
雖然我唔敢化岀街但好鍾意睇人化
同埋兩個都係黃㗎!

Claudia Hon
https://youtu.be/5cQwvcATAcc

下面呢段live就係屌香港大部分beauty YouTuber都係個個妝都一樣 收到pr gift淨係post句thanks
佢好似有講佢都有睇痴線西
https://youtu.be/4eiTdNQgYSw

Tweety Tang
https://youtu.be/KR-Ao0BTd0M

依家淨係會睇hiddie同台灣tang同sarah以前都會睇吓cara嘅 有冇絲打有中文化歐美妝嘅Channel推介
我上面#91介紹咗兩個呀
好呀 我會睇下
4張都
佢同隻狗都幾似樣
其實抖陰都on9
點會揾個想行優雅路線嘅少奶奶
唔講政治立場都好
唔係覺得佢真係會想好似bubz咁係鏡頭前鳩fing??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞