召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
如果未訂閱個d
自己去youtube search 都得
依家連埋link咁長又兩三個留言真係唔想睇
食晒兩家茶禮怪唔之得有人話佢有表態
再唔係就分beauty 打機 飲食類咁樣 有興趣就會search 黎睇架啦我諗

蝦毛未出世就已經比自己阿媽話激心
下個母親節仲唔比蝦乾批鬥到死
好心佢啦 講到生咗仔咁撚慘就咪撚生仔以佢天生批鬥格 蝦毛出世有排受
大個翻學隨時比同學仔笑到冇面 好似daddy咁
加油啊蝦毛痴線西姐姐們比翻啲愛你
真係委屈晒佢喎佢應該要多謝佢個仔啦未出世就幫佢班到個尿片廣告
冇個仔邊得嚟佢又用mom to be個名有題材出片又有得搵人影孕婦寫真又盛呀?係人做阿媽都唔多唔少有d犧牲架啦,用孕婦身份呃like個時就呃得咁爽
老公、兒子、朋友都畀佢得罪過全部人欠撚左佢咁

尋日見到777(咁岩同蝦乾一樣係林太)話老公送左個橙色公事包畀佢,雖然橙色唔係佢至愛但心意最緊要,又係一啖砂糖一啖屎陰d陰d話老公唔知佢心意,一睇就似曾相識,原來係蝦乾style
似晒幸福多d
已經cap過n次無戴安全帶 有咩事真係自己攞黎
一見到777個po就諗起蝦乾 屌
佢咁叫失去自由同放棄工作
真係難為咁多位在職媽媽
好想食
佢真係身在福中不知福
睇到佢介紹尿片都呆左
遲啲會唔會怪蝦毛 無趕到母親節前出世
搞到佢無得用母親呢個名銜呃Like
素顏個樣同以前幾似
原來純粹化妝出事

屌 cap幾張圖出黎 好pro 咁喎
想問佢理解到幾多? 識幾多?
呢樣野冇專業資格 屌 人地做緊相關科研嘅咪專業囉
你連人地寫出黎份paper 都未理解到 當中涉及嘅生物化學知識有幾深
單單一份paper 連有冇 systematic review你都唔清楚 當中p value,effect size , reliability coefficient 都未必識睇

唔係話低醣冇用 但唔係由你識少少扮代表囉
呢條友簡直係侮辱科學
其實佢寫從前

仲要連comment 都del埋 身有屎?
想問一下水魚係黃定藍
睇左之前痴線西介紹去左睇佢d煮食片
幾好睇
但頂唔順佢ig成日自己付出好多既語氣
好蝦乾feel
好似人妖

佢份人係成日都有怨氣 佢未生之前都成日屌老公
冇留意佢ig 但佢依家utube啲片好睇咗
本身係freelance何來有放棄工作
工作性質已經好過好多媽媽
況且Bb都未出世已經有尿片sponsor仲想點
水魚黃到金啦
好佩服佢湊女同對佢老公嘅好
自問我喺佢就做唔到啦 事實上佢都付出咗好多 同蝦乾冇得比

利申 以前做beggar好憎佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞