召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
平心而論,Suet E素顏真係好唔錯, 好想知佢Skincare Routine, 有冇絲打知?

個樣太驚嚇唔quote
淨係睇皮膚好似好白滑咁 係五官出晒事
真心佢皮膚真係好吖嘛, 議事論事啫……
雖然佢平時為人好似唔多好,但唔好為針對而針對啦好嗎?
錢七都幾慘 啊妹得意咁多
問呢到啲絲知唔知人地個skin care routine
會唔會再搞笑啲
btw 咪撚唱奏佢
下佢真心勁似喎
又唔見丁丁攪得點?
做kol 大把sponsor但做facial啦
又幾搞笑??連登咁大, 有人知有幾出奇?
佢唔夠samishome似驢友喎!
議事論事?
你係咪又係啲中立撚
同啲人話「佢藍姐 同我睇唔睇佢啲片都冇關係」
屌 佢呃人錢人格差冇嘢值得欣賞
呢到冇人有興趣睇佢啲片關心佢嘅skincare routine呀
你代表曬全部人??你邊位呀??
當你真心想知佢skincare routine
都唔係上痴線西到問啊
你直接dm佢咪仲方便⋯⋯

都係講句
Pr打手醒少少啦
雪姨呢啲呃錢kol 借疫情搵錢嘅人仲cheap撚過屎盆/pkj
你又代表曬全部人???你邊位呀???
無人會留意呢個食人血饅頭嘅人嘅skin care routine囉on9
又有人衝出嚟撩交嗌
我係pr???你畀返錢我呀?? 我仲未收到你錢喎……
反正佢自己ig都po左自己細個既相啦 話咩自己細個係醜小鴨 即係想講自己而家係天鵝?
係 超級迷信
你pm問下佢啦
屌上面個腸腸波板糖真係好撚柒煩
係到撩交嗌

睇完佢啲post
口罩出口 換口罩 糧食危機同疫情做生意
都唔知係咪啲炒賣撚嚟

見自己開到ac 就接埋啲pr打手job
Cls 邊到有痴線西想知雪姨skincare架
就算想知都會dm佢啦
上嚟問係咪搏比人屌
睇台灣dcard話
台灣每一間手搖飲品都各自賣點
例如有啲係 黑糖做得好
有啲係茶 做得好
(佢有開埋名 舉埋例子)
但價錢都合理

所以咪覺得滴妹間野無野特色
價錢相對咪偏貴囉
咁我覺得滴妹間野咪就係賣滴妹招牌

Btw 我覺得台灣好多野都唔插
係插埋依啲無謂野 (覺得貴咪唔好飲囉)
例如 小CK袋係網頁寫中國台灣
但係dcard 會發現勁多依個牌子嘅分享文
心諗 你地無啲骨氣 明知人地新加坡奶共
奶到寫中國台灣都照買 留言都無人會提
唔想知,幾廿歲人扮妹妹真係好難頂
今個post好多笑點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞