召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
依間我買過支biore藍色隻防晒
懷疑係假貨
同我本身用開個支個包裝啲細節位有偏差
吱出黎仲有少少顆粒係啲Cream到
從此就冇再幫襯過
好似啱啱仆完街咁
有冇人睇過呢個 唔知算唔算kol
大佬呀 又想呃妹豬
before after 根本兩個人
我覺得如果試完屌佢唔好飲都冇乜問題 屌佢價錢貴真係冇咩必要 嫌貴咪唔好飲囉 鋪租人工材料研發樣樣都係錢 人地唔洗賺咩又唔係開善堂 最貴先80台幣 最平嘅30台幣就有一杯 港幣唔夠10蚊 仲平過去7-11買野飲
我都想講好似啲豬係個豬欄度跌親成面泥咁樣
屌 落地獄啦我
咩人黎
靠痴何超蓮先多follower既攝影師
我都係因為何超蓮係咁話奶茶前奶茶後先識佢
我都要落地獄... 我覺得佢個鼻好似一個蒜頭🧄
有無人扶我起身
10幾蚊嗰啲幾乎得飯真係兩餸大學canteen都要24up?
認唔到佢
點解你會follow有咩吸引力
見到加珍珠加5蚊以為係港紙
啲頭髮做乜9
仆親 所以個頭亂左
講事實係唔需要落地獄㗎

真過真人 似有200磅 學人做KOL?
有無人知港豬stayreview最近發生咩事?
佢潛左一排水之後
前排無啦啦話忙住開拓新事業搞賣衫品牌

最新消息係佢同partner拆夥
聽講佢爭人錢唔還
我揾唔到佢partner ig(聽講有出msg公審佢)
有無人知多啲

個clothing brand ig依家㩒入去已經user not found
最近好多乞兒都岀黎賣衫
見佢講明用邊隻牛奶
芋頭又同香帥crossover
唔係d用香精整出黎既野飲一向都貴
再加埋kol效應
又唔見佢地話stayreal貴
不過見d人話排四個鐘先買到
估唔到佢地有紅得咁過份
其實唔係好理解台灣物價
見d台灣youtuber話50元超抵
話平時食開要6-70
其實差幾蚊wor 有咁大分別咩
台灣人慳錢嘅執著我地係唔會明,試過同台灣朋友去食糖水,佢地為咗平5蚊台幣,去間遠啲嘅鋪頭
上年去台灣飲歇腳亭都好似要80台幣 其實唔算貴仲要kol開
似唔小心仆街之後望到鏡頭咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞