召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
留名
你買左咩
我都訂咗防曬 搵咗佢個幾星期都唔覆
訂咗唇膜 原本4月中到貨 wtsapp又唔覆 個次嬲嬲地踩上間鋪問 佢話物流問題 5月頭會有 而家咪又係乜聲氣都冇 遲唔緊要呀 出個post交代下有幾難? 以後唔會再係佢度買野

佢以前有交帶好多喎 防曬本身話4月頭到 而家已經5月中
mira係咪韓國意外事故KOL 一時上網被呃 一時出街被偷野
佢地ig好耐冇更新過 係咪韓國冇咩客機到港所以物流慢左
最多咪港豬
仲唔夠?
唔怪得佢成日話好忙好忙,d時間用晒去整包
完美演繹左咩叫將生活簡單複雜化不過唔係咁佢既生活又有乜好分享
你google tiktok from邊先啦
其實不如加返港豬list 有啲未到藍 係唔關心政治 無謂搞到非黑即白
Ig story 話乜半教學片
你整咁多次都fail點解仲咁厚臉皮話教人
希望佢唔好出片教人生仔/湊仔
唔係專長但出教學真係嘔心
個絲打只係未打完就Upload咗
呃nes姐仲好意思提人小心買到假野
冇追開Suenn wong
乜佢係藍?記得heyman講過接受唔到朋友係藍
但係佢哋好friend㗎喎
上個post講左佢係黃 個list未update
第一名一定係alicehaha
咁特登買假嘢同唔小心買到假嘢又係兩回事嚟嘅
agger!

加水蛇春咁長嘅黄list有樣缺點就係有機會出現又問點解某人係黄、某某係黄點解又唔入list、個list係唔係只放知名度高、冇人討論嘅kol放上嚟會唔會話who? 諗起都驚

痴線西除咗睇有冇心儀嘅kol之外有冇認真睇呢個list每個人去cls或者去認識該位黄kol唔覺得有顯著幫助
suenn應該黃
佢前幾條片先講唔會再淘寶
去paprika睇返個live,珍珍真係好唔專業,啲問題答錯哂要店員補鍋,講嘢又口震震咁啲形容詞就係得very very cute,講嘢鄉音重到仲要攪到個氣氛好尷尬自己不停自high,個店員應該好想打柒佢
如果大家未睇建議33:35開始睇,珍珍失哂控個樣好柒
竟然淪落到要幫啲咁平嘅牌子做小丑

https://youtu.be/_BbOEwjIOKg
hiddie真是化得好靚
唔似其他youtuber啲所謂教學
全部一模一樣
雖然未必個個接受到依種眼妝
但是真是好靚 又真是夠膽用啲特別色化
而唔係用啲好穩陣嘅色 浪費咗個palette

Mingsze都收到 千其唔好用吖
你睇吓#29先啦 屌唔切
我未打完就㩒錯send咗咋
你覺得我會唔知?
你睇吓#29先啦 屌唔切
我未打完就㩒錯send咗咋
On9
不如整個list 黃嘅就每次up片就po上黎 咁會唔會好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞