召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
最柒一定係tiffyu
仲要識得立場
思想前衛掛 我屋企一定鬧我
佢哋個樣老到以為係20幾歲 嗰陣覺得好正常
其實7千算好多咩...
好憎人抄野,一世都唔會再睇佢哋啲嘢
完全唔明點解會有人叫佢地繼續加油
唔係掛 講真架?
詳情可以睇Ig @co.py.house

超誇張大約170條片 過大半抄襲 del淨 61條

比人爆出黎之後最左邊條友喺度d Card 講話手畫抄人哋既畫係為咗避免版權問題
其實佢已經唔係咩明星 一線kol
點解要講到咁模棱兩可
黃係要支持嘅 不過佢啲片真係好悶
成日拎個韓國男朋友出嚟打飛機
所以好耐以前已經就Unfollow左
我覺得黃kol 同黃店一樣
會支持你但係唔該都留意番個質素
唔係要無限量咁支持你
口臭啲講句 如果呢4條友係香港一定玩撚完
係啲台灣人先對佢地咁仁慈

根本呢幾條友如果唔係比人爆出黎既話
一定重會keep住拎住電話抄圖
我都唔撚明點解會有人叫佢加油 改過就好
開頭真係好多人叫佢地加油
心諗台灣有無咁on9
好彩而家見到youtube d cm係正常

但佢地都係無話會去讀設計
諗住繼續咁樣無牌經營?
我覺得佢地個款打算潛幾個月水 之後再繼續出黎
真係唔敢信佢24
Mingsze又係24 仲要無佢咁多錢扮靚
但望落後生十年喎
台灣真係有好多高質又唔同類型嘅youtuber,最近隨便搵黎睇,好多都好好睇

頭先睇佢fb發現佢真係跟得好貼
好感動
我好鍾意睇佢評論時事啲片,幾有深度
但唔明點解會同愛莉莎莎fd到
愛莉莎莎好撚煩
真 好耐之前佢啲Q&A有講過自己係96年
佢好似近排生日都有話自己係24歲
我反而覺得香港人善忘啲+容易不了了之
睇左志祺七七嘅影片
竟然大膽到將自己抄人嘅影片作為原創商品出售
仲影住自己抄嘅過程
其實佢啲片好冇內容 見到都唔想睇 真係估唔到佢變嘅速度同佢紅嘅速度一樣咁快 我記得佢未紅嗰陣都睇到佢紅真係兩三個月內嘅時間
Merry so 又想洗底,過㴝推一推

藍絲 冷血KOL 想洗底? merry so 面皮幾尺厚?
https://lih.kg/2012634
仲要玩抖陰
正宗韓國樣係咁上下 如果兩個女似爸爸一定靚好多 起碼有雙眼皮
Dora為左拍片講咩店可以取代仆街藍店Sasa仲出去做埋資料搜集 由今日起我要做Dora打手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞