召喚痴線西(96)善用不推文回覆

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
Agger 佢煮野食真係用好多牛油/醬
份量多到好誇張 食完主食又整一大碟甜品
又話蜜糖係健康野 唔明點解會有人judge佢落太多
屌 蜜糖唔係糖咩
佢久唔久都有啲著短裙嘅post會露咗真身

佢有啲上身同下身都著到好鬆
反而會顯到個人好大份同比例唔靚
想問下有冇人打過面嘅消脂針?
香港有冇得打,有冇後遺症

一年前打過botox但覺得塊面下垂唔係好敢再打,係咪正常

見到香港得陳怡有post youtube但唔想俾view佢
哇屌你老母開嚟聽咗兩秒頂唔順熄撚咗
好撚難聽,好心有啲自知之明啦
唔係貶低其他人你就紅到 慳d
19歲已經拍左6次拖? 佢唔係sell同佢老公愛情長跑架咩
個個都話「我想係自己channel分享開心既野」
其實佢成段野係廢話,如果有人話我藍絲我第一時間會反駁佢「下我係黃架wor,點解話我藍」
但佢反而叫人唔好係度講政治野blah blah
重點係都冇承認自己係黃
組隊去留下言啦,既然佢咁撚唔知醜
既然唔想講政治 咁點解要reply
俾人話左咁耐 而家先輕輕帶過?
點呀 仲有咩事蹟去表示你係黃呀?
一係藍一係黃 而家無中立呢回事
應該唔係 應該係留喺屋企太悶搞搞新意思玩cosplay
story post咗大女扮哪吒

佢應該仲接受到自己個身型 先食得落野
我之前都係咁 自從有次間房多左長鏡 日日見到自己真係好肥 先的起心肝減肥
所以我覺得依度啲痴線西都好雙重標準
黃藍都好 肥就係肥架啦
之前明明有人cap左mira啲片 證明佢啲相都係p到咁瘦 真人係堅肥 明明我一睇都覺肥到仆街
但就勁多人扮睇完唔記得咁
成日係咁話佢唔叫肥
bb頭髮天生生長有長短 而且應該未剃晒啲頭髮
至於條眉⋯⋯無法解釋
本身無睇過佢d片 淨係有睇佢ig 覺得佢只係偏肥 未去到Minnie個種
同埋覺得大唔大食其實好主觀 最緊要身體健康
點知原來佢真係去到體脂同內臟脂肪咁高
為健康真係減下肥好d
其實佢都唔係第一次
之前d fans留言佢話之前唔識
可能佢鍾唔鍾意咁樣
我覺得笑9人地大食係過分既
食得多又點 我唔信依度個個都係雀仔胃囉
但可唔可以唔好呃自己佢唔叫肥
見過好多次有人cap佢條腿真係粗到
粗到咁唔叫肥我真係
我都係食好多嘢嘅人
不過係食極都體重過輕 但脂肪比例又正常
係咪姐代表我冇肌肉 所以先咁?
定係因為身高問題 ?有冇絲打知
都話佢一定要落沙律醬食咩都要吱一篤
我都係好大食嘅人 不過佢知自己脂肪超標就應該節制下
佢個身形唔去check都知超標
二次創作喎
扮嫁得好啦,唔係點扮貴婦
生個女都仲可能留到老公多d係屋企嘅,點知2件都似晒佢望多眼都唔想
大爺2.0 版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞