[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

我幾個月前玩到30幾lv無玩
近排再玩返
過多兩日我個fd應該高lv過我
優遇得90日,好似重玩好過喎
玩左9日多啲 total70個鐘終於救完人去到2.0既尾聲

明明淨係跑黎跑去左飛右飛做跑腿都咁沉迷,雖然係悶悶地
優待buff應該有90日時限
一開頭唔建議升生產採集先
因為主線推完3.0故事之後會開放一個地方俾你用黎升生產採集
果度既效率係快好多倍 所以建議你推主線升下戰鬥職先
2.0 最沉悶果part會起下一版5.3既時候改修簡化劇情
你已經成為改版前最後一班領教2.0光之跑腿既玩家
完成2.0會送你唯一一支幻想藥,
用左之後再想轉就要課金啦

不過呢度d人好多都幻想藥當水飲咁 成日轉
如果我1 lv就課金買坐騎
仲洗唔洗等到20lv做完陸行鳥任先有得騎
要 未開坐騎功能
咁唔重玩了
都43lv
打完2.0會有支幻想藥, 到時再改做你想要GE種族囉
其實枝幻想藥都係千幾yen好平
垃圾手機驚一單都7舊水

利申回坑果陣拉拉轉貓女,諗住自己用用下可能會厭想轉其他就買左5枝,但結果越玩越順眼就擺係到算
聽講ff14裝備能力唔會通漲得好勁,主流裝備可以用合理價錢響拍賣所買到,係咪真
打副本同買番黎都可以達到打高難副本既最低要求,再D高裝等就要打高難副本拎
拍賣買到既裝能力會比副本裝低, 但都足以夠你通關高難副本
明白,我有fd話棄坑左一排再番黎玩,打番黎d裝備都唔會outdate,想知點做到
通常一個版d裝著到半年,
如果佢棄左唔係好耐的確係仲未outdate
ff14新手入坑難度高唔高?
唔高 跟住條主線打就得
新手入坑唔難, 只係故事長要花d時間先追到當前版本進度
佛心公司 一場電影城就有10個
想問呢到多唔多人玩ps4版?
係咪都要比月費?
有冇30日試玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞