[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
想問下依D外觀係要逐件逐件裝黎幻化 定係 直套個SKIN落去
點樣可以係塊交易板到搵到依類時裝,全身得一套兔女郎時裝
請問有冇中文化
呢套豹紋泳裝都可以起Market Board搵到
你就咁搵上衣同褲已經可以搵到
漢化要入第1頁個Discord Group, 裡面有
一件件投影
咁姐係每換一次裝就要重新投影一次
投影有冇咩野消耗品要用GE
投影有2種
一種係就咁對件裝備用武具投影
呢種用一次就消耗一次水晶
Market Board幾百蚊1粒 1次用1粒

另一種係宿屋有個投影櫃俾你擺你想投影既裝備
可以保存你設計好既套裝成set投影
放入櫃要消耗水晶, 之後投影就唔再消耗任何道具
日版優惠已完
就黎全職業35lv,
睇怕等唔到下次NA 特價
是但啦,比正價都抵玩打後啲劇情真心正
看板到直接禁限制等級一,搵到出黎個啲全部都係
搵到了,買左水藍色個套俾我隻龍女
推到黃金城即刻買咗間公寓
恭喜做業主
克勞德架電單車真係好型, 但係好Q貴
有愛就買啦 呢架真係好好J

比想像中快達成
依D通常上架幾耐
依架野車本身係FF14 FAN Fest 2018-19既入場卷特典黎
跟住到18年11月MogStation上架到依家都未下過架
呢堆野其寶用來做咩?使唔使換曬去?
回氣藥水其實多唔多?下一次活動會唔會再派?因為就嚟用完
巴打問錯post 呢度係FF14唔係FFBE

但我咁岩都有玩 照答你啦
呢堆材料用黎覺醒(強化)角色既技能
你撳去強化果頁就知邊D角色可以強化
回體水一個月大約都有百幾支左右
玩落除非某D活動要你爆水 唔係既話應該會越儲越多

如果你有NV角建議你換晒D XX輝石黎強化NV角既技能先
換晒有剩先再換呢堆材料
係優越SER玩升LV真係好快, 輕輕鬆鬆就升到上30LV先剛剛打到去20LV主線連第一隻陸行鳥都未拎

然而升LV快產生左另一個問題, 就係我SKIP左好多好多支線, 其實早期有冇D咩支線係重要GE值得去解GE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞