[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Steam
砌左啲咩,分享吓
我都想砌了
日常用緊呢個濾鏡
遊戲體驗好好多
https://stormshade.otakumouse.com/preset/omgeorzea/
打左1粒鐘終於過到極泰坦

我辣殺解限打
初頭連核都未爆就狂死, 打慣左其實都唔算太難, 係救人時機要好, 唔係就變殺人
唔係好明歐服美服日服既分別
新手係咪見邊個服平就可以係邊個服買?
反正都可以係任何DC開角
得三個服 支那 泡菜 國際
重要係野團,起碼有4個初見
日服真係正,咁都肯繼續打落去,死足十幾次都無人屌鬼,剩係自己出錯果陣又土下座又すいません
換著以前wow 台服死一次已經有人屌老母
將兩大毒瘤隔離 呢招真係
揀買咩版決定你點樣付費 所以係揀最方便自己果種黎買
唔建議收埋,
HUD設定可以SET放大縮小透明/改變Hotbar形狀
第一次打ディアボロス同街人一齊死左半粒鐘
ドンマイ!
(屌你老母又炒)
終於解完5.0好𠹌正
不過發現自己隻角喺cutscene個表現真係唔太掂
趁而家幻想藥減價執執佢先

我之前都join過唔解限嘅party打極泰坦,死咗4, 5次
本來其中一個坦想走,話佢唔熟坦職,叫我地不如搵過第二個坦
但其他人都叫佢留低,然後約略講下攻略再去馬
勁好人
玩到50LV無得升以為係主線去到下一章
點知原來係未買DLC
最正係半年前買左半年既會藉
但買左之後玩都冇玩過,
到岩岩想玩番已經過左, 又要比錢
人生..
想問下喺雲海到點樣練採集職 依加園藝46lv 採果d材料每次都係得3千經 好似都唔夠做理符快 定係我用錯左方法去升
依家採集職升Lv最快係入空島or解理符任
入空島需要先開放3.0主城既蒼天街
而開放蒼天街要完成主線3.3最後一個任務「最期の咆哮」
完成後3.0主城會有個藍色十字任接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞