[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我全職業一齊升, 方便好多
只要食齊daily 地城第一次bonus, 同埋排故事地城果陣跟番咁上下LV 既職去排, 其實夠晒經驗
我岩岩玩完2.5, 已經全職54~ 60, 如果剩係玩一隻職, 我諗經驗值已經爆到去70LV 以上

無我咁癲玩全職, 開2,3 隻職一齊升個速度都應該同剩係開一隻升既效率差唔多, (因為剩係升一隻會搞到6x lv 打50lv 地城,入面d 經驗值有=無, 而係世界地圖就仲慘, 太高lv 連1經驗值都無)所以早開早享受
姐係我就咁接晒其他職任 開晒職就可以一齊升?
唔該巴打

同埋D 任我會用想玩果隻去做, 唔係太想玩既去交黎就咁食經驗
新既故事地城就用想玩既DPS邊做世界任邊去排 (第一次打廢事用坦troll 人)
之後daily 地城就用坦/補去排, 因為快, 仲有bonus 錢/軍票可以收
今晚再升下先,唔該巴打
終於解到第一職業15lv職業任
新手好龜速
頭20LV我諗都要2-3粒鐘左右
係阿 得入門包同完整包有跟1個月月費
想解成就建議80先去釣啦
但不過其實識玩都好要萬幾分都要睇運
我自己就用幻海流雙倍釣既方法拎左個座騎就算
新手留名
終於過左2.0,
身心疲累
劇情冇配音真係唔想睇
釣魚升好慢係復興個副本釣咗幾日升20lv,其實係要點升?
用錢係市場買魚交理符交到80就得
除左職任根本一條魚都唔使釣
但有啲魚都幾貴,揀啲平魚既理符做就得
出海釣魚升又快又平
去海都解個船P任
每兩個鍾可以出一次海
死宮拎左5個隱藏寶箱,但打50層boss 時滅左團
加油過咗2.5就係一條好漢,3.0配音會多返好多
機工終於80咗
件新式伊修加德裝好撚正
新手上路 Bahamut 有冇工會可以入?
係拍賣買料整去交? 求指教
我都係依個ser ,新手
睇第1頁
係平日去ifirt開角啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞