[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
打完5.2
得一兩lv都可以?
點知自己有冇經驗優待?係唔係有一個職上到80就冇
冇隻星但有個討伐經驗值up
生產職要升到20LV先入去
頭20Lv企起轉職NPC度買材料鳩整野都升到20Lv
升到20Lv記得換一換裝先去蒼天街, 大約20Lv換一次裝差唔多
我都係用ps4 pro玩喎,但無lag過機
可能我進度低重係玩緊3.5
有打24 人副本都唔lag wo
你開左pro 畫質boost mode?
依家多左人玩,低LV副本DPS都排好快
呢個真係睇時段
係多左好多人玩, 我D 低LV 裝都好好賣
你係咪睇錯
你指住件裝先顯示個精練度, 平時左邊果條BAR係耐久度
玩緊5.0開始留意到
gaius van baelsar係got個roose bolton配
Lyna係netflix套castlevania個sypha配
英配d角色配音成日換人
唔知日配係味由2.0到5.0都係同一班人?
生產職終於都20lv,但個bag唔係好夠位,可以點
日配無換過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞