[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
明白,咁即係我個se account已經綁左入game時既日服psn account,要係ps上面玩就一定要用返綁左既account
推完5.0
真係好撚正
天元突破咁

而家走去掘下礦揼下鐵先
近戰有Samurai喎
岩岩入坑玩左2日
玩白魔同黑魔
第2個職業冇主線任經好難升
做完坐騎任,隻坐騎平時會幫手打怪
尋日練新職業死左隻坐騎
想問點樣叫返佢出黎幫手打怪
同埋想問第2個職業點樣升lv快?
升左1隻80Lv之後第2隻職開始有EXP100%加成
點升唯有打Daily/4人副/死宮
唔玩DPS係好事, DPS無人權, 排本排到2046都排唔到
直接玩Paladin就解決問題了
thx bro
唔洗80都有
只要係低過最高lv 既職都有300% 加成, 不過只限打怪, 任務exp 唔計
所以任務經驗俾晒最高果隻, 跟住其他去打地城升就好快
見無乜位剩諗住整下野, 清下材料, 點知越整越少位
放上market 又無咁多位賣, 分解左佢又俾番D 材料我
打38lv 副本第1次打副本死
我玩白魔第一個死 勁雷
唔知咩事比隻boss 一下打大半血
仲要cut我技回血技 有粒波追住我出技秒左我
30起D副本要係咁意睇一睇攻略好D
我玩坦次次都唔睇troll尻人
死就無死
不過成日行錯路

暫時都係高難度究極神兵睇左一睇
就係你E D新手坦亂帶路
邊個副?係咪流砂迷宮 最尾打隻奇美拉?
E關係特撚別仆街。唔睇攻略好易比佢初見殺
留意左下對話窗會顯示佢邊個撚頭發光,狗頭就埋身避電、山羊頭就跑開避冰(我次次都記錯E樣,E家打出黎都唔肯定有無錯),比佢mark實就行遠少少唔好累隊友

我試過最撚柒係全滅左5、6次先嬴到
全員新手初見,我自己其實仲要係二見,但都唔記得點打柒撚到仆街
2.0果d可以去巴哈版搵精華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞