[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
係囉 想拉客都比d誠意啦
你拍翻FF14片都可能會禁黎睇下
條友上個POST已經有貼 以為佢貼錯Post
條片講乜的?
睇佢打機
拉拉肥世界第一

我冇其他野講
其實一個角色可以玩晒所有職業,咁有咩情況係需要開多幾個角色ge

係同一個ser ge 角色又可唔可以互傳物資ge

以我所知多數都係唔想成日食幻想藥又想用其他種族影相
比較特殊既應該係D錢到左上限 要開多個角色擺錢 / 打pvp / 痴線佬 等等

同一個ac既角色唔可以同時上線 不過利用公會倉應該可以做到互傳物資
月卡既意思啫係每個月俾1480yen先有得玩?
係 買Game會送30日, 之後每個月要俾月費1,408yen
玩生產既玩家通常係唔同Ser開角色 方便低買高賣
如果你想入公會就要同Sever先得, 同埋Ifrit係優遇Sever會多100%EXP
最近Ifrit好似一入夜就要等到11點後先開到角色

你可以F5呢個網睇下開到角色未
https://jp.finalfantasyxiv.com/lodestone/worldstatus/

如果你覺得無所謂都可以起其他優遇Sever開角色
但要注意起優遇SER開角色會有90日移民監唔俾轉Home Sever
入公會有乜用?.?
實際用途咪有咩搞唔掂都可以搵到人幫手囉
排唔到副本可以叫人幫手 自己整唔到某D道具裝備又可以叫人幫手
同埋有公會BUFF 傳送平d/食事持續時間耐d
有公會屋既又可以聚下腳吹水咁
好想要靚靚坐騎比拉拉肥
留名,btw依家打返2.0個24人副本好似見到以前ff既反派
係 而且唔止得2.0有
淫娃龍娘新Post留名

你真SICK PLAY
豹紋,泳裝係咪得mog station 先有?
有啲唔洗Mogstation嘅
睇你想要咩feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞