[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
採集職我自己係接リーヴクエスト(leve quest)升
每日會有6個(香港時間8am&8pm各3個)
仲有軍團有日任交貨俾好多EXP
70Lv去5.0水晶城個工藝館,
果度有生產採集職既專屬任接, 解一次係超多EXP
BRING ARTS 出Y'shtola Figure

e-STORE
ファイナルファンタジーXIV BRING ARTS ヤ・シュトラ
https://store.jp.square-enix.com/item/MFF140014.html
玩過天宮真係唔想返去死宮到升
20-60 冒險者小隊啦 班npc勁到痴線
想玩龍騎職業任
但又唔想由1lv升過
可以點
課金
每隻職70lv承惠2750Yen
我見佢課金會幫你自動解埋職業任
SAMURAI招默想有乜用?唔做野15秒先升得果少少劍氣
邊到有得課升職?
默想係15秒回50劍氣 同 3層照破
主要係For過場or打唔到BOSS時用

雖然一場副本裡面可以用既次數好有限,
但你搵岩時機用就可以R多d DPS
侍係個資源儲存型既職, 越多過場OR轉階段呢招就越有優勢
算唔算廢招? 我自己就唔覺係廢招
MogStation
呢排係咁肝冒險者小隊 1個星期未夠 升左5隻職去4x
41~47 都係刷番41個迷宮易好多 15分鐘1場升1lv半
今晚吉P散步帶黎既情報:

1. 七月第一個星期會有PLL (5.3實裝內容Part 2)
2. 新家私掛檣式武器架正在開發中, 可以擺你想放既武器上去曬命
3. 5.3主線劇情量 (可能指動畫) 有一套電影咁長
4. 5.3會追加相當多既魚類
5. 黎緊會出隻不可動類型既Figure 監修中 (可能Boss類)

FF14神作
之前打到辭職
而家做第二份工唔敢玩返
買開唔可動figure既都好唔鐘意se 既arts系列

se 又唔興放版權,當慳錢

真,試過一排日日番工就淨係諗FF14, 日日唔做野就淨係打FF14, 都驚被同事睇唔過眼篤灰
而家走去買/整460生產裝/採集裝會唔會太遲
5.3係咪會出多套勁d 換左套470好伏點整野d精鍊都係加唔到上去
依家先買的確已經遲 但相對d裝已經跌到好平
估計5.3係會有新既生產採集裝, 果d裝一出都係天價
買唔起可以著住依家套460先

精鍊係要整當前版本最新既配方先會整一次加1%
整d過氣左既野係加好少甚至唔加
我見而家9萬左右一件hq 諗緊買唔買
而家著430 整曲奇79lv果d都仲加到%
我之前都研究過 最後太懶係博客來買算
你地成日講用冒險者小隊升係點做
我隊人平均40lv
但入到副佢地唔識行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞