[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
想問下15lv個副本係咪用這試玩版就冇得組隊
係試玩本身無得組隊姐, 排副本一樣入到去會有4條友玩
陰公 睇下幾時回過post先知掙扎左5日先做晒個100個任
排個幾個死人raid都等左半日
排副本叫人幫手啦
認真一問
隻game 多唔多人玩?
仲有冇新手玩?
會唔會出新一集?
好多人玩
新手大把
佢有keep住更新 遲下會出6.0
有時登入要排隊
其他ser咩情況唔知,但gaia既Ifrit一到夜晚就要排隊入ser
你話咁樣算唔算多人玩?
dl咗ps4版, 呢2日白金埋隻ff7就有機會入坑

呢個係最近一次既國勢調查

隻Game一直都keep住有人入坑
尤其5.0之後係越黎越多人玩
大約2年出一次新資料片, 而且中間更新都幾密下

如果你想入坑都唔洗怕追唔上進度 推完主線先係開始
起度提一提,
今日係最後一日PS4送新手包 未拎既記得拎
如果你本身玩PC版無買過PS4版都可以拎, 新手包附送免費30日
無左了去到12點only

唔記得刷第7個招待,差咁一條毛換隻坐騎
岩岩Check返D Link , 日版已經完左 美服仲有
唔係最多6個咩
應該最多可以拎5分金雞毛, 姐係有25條

之後如果入左你條CODE GE人比月費先會再有金雞毛收
MogStation新品 & 幻想藥七折優惠
2020年5月26日~2020年6月30日 香港時間15:00 予定
呢段時間內幻想藥都係七折 平時幻想藥當水飲既巴打有福了

孔雀套裝 & 坐騎

https://jp.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/cf5a24b628df405bce00d417151e327380be07d8
FF14 x FF11 合作活動復刻

為慶祝 Final Fantasy XI 18週年 所以復刻合作活動
活動於香港時間 2020年5月28日 16:00開始 至 6月22日 22:59完結
於活動中登場既角色 イロハ / Iroha 係FF11最終章加入既角色

完成活動後可以得到套裝「天つ水影流」装備一式

https://sqex.to/y1nTG
係咪㩒參加就自動入隊?等左10幾分鐘都冇人
排副本果頁左上角有個齒輪,
Click入去睇下自己語言有無揀到日文, 無就會排到2046
DPS 黎講,呢隻係排隊game,
坦同補就永遠即排即入

呢D50LV怪JM9的
打黎有無用
打死呢D怪可以有同盟記章, 可以用黎換道具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞