[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
無分別
俾月費/付款方法分別, 詳情睇第一頁個入坑指南
新手係咪做主線升到35lv先?
係steam到down左試玩版, 有冇得唔經steam login 玩
靠ps4 free即刻刷左15條金毛拎Twintania
連結=係PS4登入返PC版個AC?
要拎坐騎係咪即另開角色然後用原本PC果個招待比PS4果個用?
1. 拎正身招待code (3個鐘一次,所以禁左先)
2. PS4 開/轉日本psn DL ff14 (有排down)
3. 開Sqex AC
4. 開PS4 FF登入連Sqex AC, 好似唔駛開角色
5. 新ac而家可以上Mogstation入code
6. 等3粒鐘正身gen多條招待code
7. 開新Psn AC
8. PS4開新User入新Ac
9. 開新Sqex AC
10. 開FF登入

Loop
咁樣loop 1次有幾多條果D金毛?
磨咗唔知幾多年
終於打咗2000場導師
拿到隻雙人天馬
終於可以甩走個皇冠了

明顯隻野過度成長,拉拉用完全唔啱比例
5條

(用最多時間既DL PS4版FF做一次就得)
狗衝down送野比自己先
刷到15隻座騎了

多謝巴打提醒
想問下一旦注冊左SE Account係咪無得再轉區?
我選擇左日本但想轉返NA好似無得比我咁做
無野了我係呢個post揾到個答案
恭喜 呢個真係好漫長
Ps4綁左一個se ac就無得解綁?
主用個ps4 ac綁左第個ac,想綁返主se ac都唔得
Steam版係美版
你開多個美服PSN買完login咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞