[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
用左幻想藥轉左免女
即刻想轉返拉拉
睇番3.0 個CG OP
好正
好想瘋狂推主線但點解一日玩十幾粒鐘都推唔郁咁
完症2.5之後我覺得推得勁快3.0個主線正到唔捨得佢完
成日覺得3.0唔應該咁快完,可以再講多啲
巴打係咪想拎踏破地城嗰啲成就?
如果係的話升到80lv再單刷踏破應該都得?
Sastasha都依家都未踏破到
唔skip個補會瞓著低lv副又唔洗點補血又得2招技輸出
5.0又係唔捨得完慘過追劇
點會
呢坦成日拉一大堆怪

又補又輸出不知幾好玩
拉拉D表情動作大D開心D
免女笑完都唔知佢笑左
拉拉咁好都轉
我反而想用幻想藥整短啲我隻拉拉
set得太高 個頭好大
其實隻game缺唔缺錢,定到後期啲錢係越儲越多?(只論必要物品,水食物裝個啲)因為就清完主線想升全生慘但發覺幾燒錢唔係好舍得。
開完玩笑 隻Game缺唔缺錢睇你用起咩地方
奢侈品都幾燒錢, eg 買地起屋裝修/ 買坐騎,寵物 / 外觀時裝
講緊都係幾百萬~幾千萬咁
儲錢應該都唔算難, 因為都多途徑搵錢
唔同途徑既回報同付出時間都唔同 呢樣要自己參考下

至於升生產點都要掉d錢落去投資下 依家已經算平
升Lv買材料要洗一筆, 升完換套當前版本用既裝又洗一筆
你要預依家果套裝可能5.3會淘汰
距離5.3 "可能" 仲有2-3個月時間左右
暫時唔建議花太多去套裝度住

前面洗一堆錢之後你先開始可以搵食
搵食你又要掉d錢出黎做成本買材料 之後仲要花時間整同賣同劈價
到左4.0無耐,平時做主線都係鬼影都唔見多隻,E家見到好多人一齊做緊
感覺好奇妙
純打本係咪會入不敷支,點都要玩生產增加收入?
戰鬥職都有其他野搵錢
500個like要等到天荒地老
我自己完全無玩生產職淨係打零式都keep到一百萬左右
係開荒練習時期先會用多d錢買飯同藥 平日打下daily都夠
當然就肯定唔夠買屋
想要隻肥雞好似仲要儲夠3000

主線送果套藍衫原來幾靚,想要
有冇得再入手,揀左錢添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞