[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
大家樂 請問我想係PS4玩 應該係邊到搵個Free Download? 美國PS STORE?
大家好 請問我想係PS4玩 應該係邊到搵個Free Download? 美國PS STORE?
免費完左了
免費送新手包已經完左
得返試玩可以免費下載
忍者應該係近戰入面最忙但又最低輸出果個
武僧打位置忙得嚟幾好玩,有少少似武士嘅複雜版
黑魔個rotation要玩得精準都有啲難度,因為好多外來因素影響,但輸出算高
召喚同機工都係有好多Set嘢要同時管理,算係最忙

咁我而申請完之SQ acc 係咪係PS4申請個美國ACC
原來大家玩日服
請問各位GAIA DC ,DC係咩意思
Data Center, 第1頁個指南有教
感謝
SE帳號地區要同PSN帳號地區一致
依家武僧仲易過侍
睇落好似多身位要打但實際要打身位既時間縮短左
請問點樣比錢買日本版
其實買咩版都可以玩到全部Sever
買咩版係睇你邊種方法俾錢方便d
日版買Game不接受香港信用卡,
PC版可以用Webmoney黎買Game / PS4版可以買日版PSN點數買

美/歐版都可以用香港信用卡找數
日版(日帳)可以係日本AMAZON買
買之前可以睇下呢到巴打寫既指引
https://sites.google.com/site/lihkgff14/quick-start-guide#TOC--1
香港psn 有ff14 ga 唔使開us psn
語言轉做英文就會搵到
個活動fate做極都做唔到jm9
佢好似係要你自己開fate打完先計完成
我係同路人組隊過咗
終於明白點解叫電影城
詩學爆晒有咩好換?
係上星期送ps4 2.0新手包 比幾個朋友推左落坑,玩落覺得唔錯,玩到50lv應該就會買埋5.0

但有樣野想問下:
我而家用緊日服psn account +日本 se account,
但因為獎盃+好友問題,其實我有d想轉返用港服psn account黎玩

如果我係港服買complete edition,係咪可以用返而家個日本 se account玩呢?
如果唔得我就直接係日版psn 買5.0算
現職50詩學裝

已經有的話
就換定想練嘅職嘅詩學裝
由你入坑果刻起已經無得轉
你係日版入坑就綁死只可以用日版, 買錯其他版會玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞