[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁既話可以慢慢日任排leveling,佛系睇運中到就有,唔中就無,到公佈左幾時5.3,睇下手上有幾多,仲有無野想換先排指定

同埋依家多人排指定,應該隨機都大機會入番有石果d ?
睇你好唔好彩啦, 蓋烏斯個場真係長多好多
我鐘意打病嬌個場多D, 劇情短D不過就無蓋烏斯個場咁好拉火車
有無人覺得astrologian廢到喊?
占星放團隊BUFF好勁喎

如果你係指緊SOLO打怪GE話一定係弱D架喇, 佢定位係 HEALER黎架麻
我個人覺得已經好用過scholar....
scholar 堆技沒咩力水, 又食MP...
玩坦好驚遇到新手玩占星同學者,補超慢
但係個單體buff個增傷細 上盾拉血又唔夠scholar同wm黎 定係個增傷其實都appreciable?
玩開白魔 轉占星燒腦好多 佢d輸出分配左落隊友到

回血果到多返果幾招ogcd技就好好回了 奶量唔差得過白魔
我覺得scholar上盾好勁wor
有時食啲aoe見到無扣血就會覺得scholar又發功啦
上steam望下?應該有低配建議
???
白占我覺得個奶量都還好嘅 就硬係覺得個增傷好廢
占星而家三隻奶之中最勁喎
廢真唔認同 難用就真
唔係難用, 係要睇血統
當你抽埋D咭都無咩用GE時候就知道依隻係歐洲人專用職業
睇你開幾高畫質渣喎
我用1070ti,開最高畫質,1080p
都ok, 長期70℃左右,同埋都好靜
但一轉4k ,立即衝上86,7℃,然後仲會有風扇聲,夜晚都幾嘈
依家通常影相先轉4k
睇toxic網 最TOP個占星自己打到最盡都係得8000dps
但係計牌同占卜buff 係可以上到10000dps

相比白魔自己自幹上10000 但係扣返隊友buff 得返9400 低過占星
而加打time attack最多人用既組合係白魔+盾占,即係話玩到後期+玩得夠勁就明占星係好撚勁
960啦開到最高效裝埋濾鏡都無乜問題
小弟受益匪淺 多謝咁多位ching指教
無關係, 我都係得1080p mon
即使隻mon 出唔到, 但set 4k 影出黎D 相都會係4k(N記要開DSR, A 記要開VSR)
而且就算直接係mon睇, 都係開4k, 但mon 得1080p 會靚D, 仔細d

搞到我白魔想轉玩占星
好有心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞