[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
冇錯到,理符係升得快過雲海,不過雲海唔洗行黎行去咁解
50之後可以開始採收集品,60之後可以接鯰魚蠻族/老主顧,70之後接工藝館
幾樣一齊做就升得最快,不過就比較複雜
hello,想問下如果我依家係ridill 想轉黎lfrit既話食唔食到星星 同埋我上網搵過話如果你升緊既職唔係你角色之中最高既話有經驗雙倍(70lv以上得50%)點解好似唔覺有咁
優遇ser雙經要開人先有,轉ser冇
另外升第2隻職既雙經佢係冇個buff show出黎,淨係會顯示係打怪個陣經驗值(+100%)咁

呢隻驚玩影相都可以玩成日
唔該師兄
大量副本
岩岩開始學玩坦,真係難玩過其他好多
打BOSS唔係問題,反而拉小怪好麻煩
終於極雷神都打埋
又係打左50分鐘,剩番10分鐘先過
極雷神我望完個攻略都唔想打
7個人都打得嬴,頭先有個次次周圍害人
結果每次healer 就由佢一開始就死左算數唔復佢, 訓係到過

哭𠹌咗
都係忍唔到手買埋PC版,想試下漢化埋睇晒成個5.0

BTW,有無人試過漢化之後會俾人BAN AC???
有無人好似我咁度縮, 去沙漠主城會先去遊樂場再轉機去
變相1gil 都唔洗俾
仲未有得買佢件衫我就真係喊撚左

終於刷完
4.0仲爭3條狼狗
3.0 果把aw 係咪打完十個迷宮之後就識得發光
新手想問下如果喺香港PS Store 下載咗starter edition,係咪應該開個美國SE account ?
AW有好多個階段 你最好望下流程先
我淨係解到佢把野有led就算
好似加密返好啲
Btw後面仲正可以期待下
終於打完2.5
ナナモ様

btw, 3.0 d 地圖咁大張既...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞