[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(29) 5.2 追憶之凶星 / 5.3 因疫情延期更新

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
真, 放係到由佢地3個打,自己去睇電視都OK,
博客係咩,信和見過間有ost同art book,比原價貴40-50港紙食幾多下
無記錯好似係可以寄黎香港
應該日/美Store都可以 但要留意付費方法
https://www.bilibili.com/video/BV1zt411g7BD?p=5

升奶媽小心d 升dps就易好多
奶媽用果招 自動回血果招 d 怪會沖埋黎打你
你小隊d人唔識打人 你係咪冇拉 攻擊果個行動出黎
你要set果招出黎 tag怪 再禁攻擊 班cpu就會沖埋去打
我隻人得2400血果陣
cpu dps 4000血 隻坦打人係我隻dps3倍傷
刷死者宮殿真係刷到人都癲
我都就變死者
但都係要我行禁
點做到我去廁所柯屎佢地自己打好想懶人升lv 感恩
痴線大陸網頁game咩 邊有全自動到咁
點都要手動控下
Ok 太貪心

有冇人有買多幾隻retainer好想買
睇你買黎為乜啦
有D人買黎當倉用
有D人買黎為多D格數賣野

我自己正身都係買左1隻ONLY
然後開多4隻分身多8隻retainer幫手散貨
開分身散貨伙點交收貨/錢?
好多貨散唔切, 成日因為無位而劈價賣
自己雙開/搵人幫你交收
我兩隻角都買咗4隻,一隻戰鬥職(隻角嘅主職),其餘三隻就三個採集職
除咗賣野同當倉之外,有咩材料唔想自己搵都可以叫佢地去搵不過就要用探險幣慢慢練lv同留返啲舊武器舊裝備畀佢地著
應該係買多兩隻retainer先啱本身兩隻免費+MogStation課多兩隻
話咁快又就爆POST
飛空艇同潛水艇係點玩?
無乜資料
兩樣野既玩法一樣, 起零件砌隻船出黎再派佢出去尋寶
但需要用公會名義買地起屋先可以建築地下工房黎玩呢兩樣野
呢兩樣野都係燒錢燒時間 高投資高風險某D時間點先高回報
aw 最尾3個迷宮有冇人想解限一齊解
①古アムダ市街HARD
②グブラ幻想図書館HARD
③ソーム・アルHARD

雙開真係好方便

執倉、邊打raid邊生產、圍內3人打daily、double採集、patch早、中期2職儲裝打raid
岩岩完3.0
換撚錯左IL230裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞