(少甜)我同個TB交換咗身體

1001 回覆
178 Like 21 Dislike
有乜可能追追下又重新寫過
文呢?
爛尾
lm
有幸開到第二個POST我會改多次,遲啲紙言又會執過
其實都係改咗啲人物嘅語氣...減走咗少少嘢
整體故事無變過,新舊都係通順
睇咗舊嘅可以直接接住#142睇
多謝大家連啲半成品草稿文都睇
加油 快啲出文
lm
希望故事劇情有啲進展
其實有D唔執好過執咁,原本有D似輕小說,執完個故事好似唔知趕咩咁。。。
Agger之前好睇啲 而家好趕劇情咁
仲睇緊
小推
小琪拉咗我出人堆,去到更衣室嘅角落頭,大家就慢慢開始散開。

突然間,佢兩隻手伸咗去背後,開始拉開拉鍊。

佢……佢竟然要係我面前換衫。

於是我輕輕擰歪一面唔敢望,而個心就不停咁同自己講:我係正人君子嚟……唔可以乘人之危。

過咗無耐佢好似換完之後,我就聽到佢問我:「咦你塊面做乜咁紅。」

「冇啊……邊有。」

「唔係喎,你真係好紅。」

佢仲伸隻手埋嚟摸我塊面,佢隻手冰冰涼涼咁,同我塊面好大溫差,嗰刻我Feel到個心好似就快跳咗出嚟咁,就快暈低。

咁啱呢個時候Miss就入咗嚟:「OK,快啲啦,準備上堂。」

我趁機就捉開佢隻手:「我地出去先啦。」

「喔……」

雖然佢冇繼續問落去,不過個樣都仲係好在意咁。

去到操場,Miss就即刻話:「照舊跑五個圈先啦。」

又到咗我最討厭嘅環節。

我同小琪一齊咁跑,但佢點都係快我兩步。

「乜你體能咁差嘅咩。」

「係啊……你跑先啦唔洗理我。」

到咗第三個圈嘅時候,我已經嗍晒氣,仲開始覺得有少少唔對路,唔係因為太攰,而係個肚開始隱隱作痛,我心諗大鑊……離上次好似已經有段時間,唔通……

小琪已經領先我成個圈,佢見我趷下趷下咁嘅樣,就走咗埋嚟我側邊。

「你係唔舒服?」

「有少少……」

「嚟M?」

我講唔出口,淨係點咗下頭。

「你等我一陣。」

佢穿過操場中間,走咗埋去Miss身邊。

做男仔嗰陣真係無諗過原來嚟M真係咁痛,雖然未去十級痛楚,不過諗到之後個個月都要嚟一次我就……

「Miss話你真係好痛可以抖陣。」

「好啊唔該。」

於是我走咗上觀眾席坐低,但唔知點解小琪都係後面跟咗上嚟。

「你都唔舒服咩?」

「唔係,我想偷懶一陣,嘻嘻。」

我地又坐返係第一次傾計嗰個位置。

「所以你頭先塊面先咁紅。」

估唔到佢仲記得,我就順水推舟話:「可能係……」

我地一路Hea一路傾學校嘅嘢,以前我連接近小琪嘅勇氣都無,諗都諗唔到依家竟然可以同佢咁Friend,雖然我知道,而家咁只係假象嚟。
不推文...Thanks
加油呀樓主
push
頭髮得咁靚嘅
草稿遺留嘅病句嚟,未改好就出咗
開心大發現,Google文件可以用語音輸入,唔洗打得咁辛苦
加速
其實我諗住紙言偷偷地寫埋佢算……我諗改完又改大家都冇乜心機睇
呢個係有結局嘅故仔,純粹想自己有頭有尾寫埋佢
如果真係仲有心機可以去支持一下
https://www.shikoto.com/articles/210770.html
至於呢個POST……可以嘅話由佢沉
會睇
紙言已經同步可以順手PO埋呢邊
話咁快就已經落堂,我哋就返去更衣室,雖然避開咗我討厭嘅PE堂,不過個肚痛咗咁耐,我覺得其實唔係好賺。

換衫嘅時候我又不自覺咁摸咗個胸一下,因為我覺得件背心好似越嚟越緊,個胸成日漲痛漲痛,唔係好抖到氣咁,點知,小琪突然望咗過嚟,同我講:「你仲著緊呢種背心咩?」

我畀佢嚇一嚇,收返埋隻手:「係啊……冇其它。」

「你不如買返件胸圍……咁樣好似好辛苦。」

我淨係點點頭,冇答到佢,其實早排大熱天時真係好辛苦,因為會好焗好熱,雖然而家就快冬天,但都冇好得去邊。

不過,唔通真係要我著胸圍……

返到課室之後,我冇力咁趴咗係張枱度, 突然Feel到有人摸咗我個頭一下,我起身睇下,原來係阿怡。

「唔好再咁啦……感覺好奇怪。」

「做咩?摸下自己都唔得?」

我開始無佢咁好氣,繼續趴返喺度,同佢講:「你今朝同我講有冇諗過……」

「我講下嘅啫,唔好放心上。」

雖然佢把口係咁講,不過我覺得佢係認真嘅。

「係咪好痛?」

「嗯……」

「Sorry……要你代我受苦。」

「唔緊要啦,少少痛啫。」

阿怡突然拎起我個書包,係暗格度拎咗個好大嘅暖包出嚟,我從來都唔知個袋原來有樣咁嘅嘢。

「其他人我唔知,不過我嘅話用暖包會好好多。」

佢搓暖咗之後就拎畀我。

「唔該。」我接過手,放咗係個肚上面。

我突然諗到一樣嘢想問佢。

「我可唔可以唔再著呢種背心,好唔舒服。」

「你鍾意就得,我都無理由管你……星期六我同你去睇下。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞