(少甜)我同個TB交換咗身體

1001 回覆
178 Like 21 Dislike
支持
love
拍拖
係愛啊哈利
畀自己搞或者搞自己
嗱嗱聲搞啦
重甜
新讀者lm
仲諗住咁遲先開始睇應該寫得7788
樓主呢
樓主不嬲潛水
之前催佢交文就比班仆街屌
咁咪大家一齊唔睇文 由個po沉lor
g持
個po會唔會沉㗎 咁落去
樓豬快啲加下油
我地落樓之後,個天已經變暗咗唔少,街上嘅氣氛好似變到同日頭有啲唔同。

唔知點解今日街上好似特別多情侶,頭先落樓仲見到一個著得幾靚仔,手裡面仲有紮花嘅男仔,我估佢應該係等緊佢女朋友。

我同怡平排咁行咗一段時間,先意識到呢度離學校好近,真係隨時會遇到識嘅人。

我總於都忍唔住問佢:「你想帶我去邊度啊?」

「呢層呢,我地首先去食個飯,然後再去睇電影……」

「咩話?咁……咁同拍拖有咩分別?」

「你而家先發覺咩?如果唔係著咁靚做乜?」

有時候我真係好佩服我嘅思考速度,硬係慢半拍咁。

終於,我跟佢嚟到商場附近嘅空地,呢度嘅情侣更加多到誇張,周圍都係一對對咁拖住手行。

我個心突然覺得有啲不妙,今日應該唔會係咩日子掛,我想話伸手想去摷個褲袋,先諗起電話放咗係怡身上。

「你畀返部電話我吖。」

「點解?」

「總之畀我啦。」

我一心急,開始打算夾硬係佢身上搶過嚟,結果佢就一直係咁褪後。

呢身衣著實在令我行路都行得唔自然,再加上有少少高踭的鞋,我又再一個企唔穩,重心開始傾咗向前。

呢個時候怡先衝咗過嚟,兩隻手捉住我嘅手臂,先至無跌親,但係我成個頭就撲咗係佢嘅心口。

企穩咗之後,我第一時間就推開咗佢,但係耳仔已經開始發熱,心跳同呼吸都變到有啲急促。

我做乜嘢……點解要對住自己緊張?

怡望住我咁狼狽嘅樣,反而笑咗出聲,「好啦,唔玩啦,畀你啦。」

我一手咁搶咗過嚟,即刻解鎖睇下今日係咩日子……

「咩話!?情人節!?」
有文
樓主我愛你
慢都可以啦,唔爛就得
支持樓主出文頂住啊
主角乖乖地認命啦
我做乜嘢……點解要對住自己緊張?

太耐無睇投入唔到笑咗
molamola
變得咁遲鈍
樓主出文未呀?
望見我咁大反應,怡只係緩緩咁將雙手交叉係胸前,語氣平淡咁同我講:「做咩咁驚訝?你以為我鍾意你只係講笑?」

「但係……但係,呢種日子出嚟真係有啲……」

「唔好有啲啦,行啦。」跟住佢就捉住我隻手繼續行去商場。

無辦法之下,我唯有繼續配合,因為就算佢係呃緊我都好,至少佢個人係我視線範圍之內。

跟住我同佢去咗食日式放題,戲都睇完之後,時間已經十點幾,我心諗今日終於可以結束。

經過附近嘅公園,雖然今日唔係行咗好多路,但因為唔習慣呢對鞋,隻腳都係有少少痛。

怡好似察覺到我行路唔係咁自然,就問我:「腳痛啊?」

「係……」

「去嗰邊坐陣。」

我地唔係公園入面嘅唯一兩個人,仲有好多一男一女係長凳上卿卿我我。

坐低之後,我想話伸手埋去揉下隻腳,但怡已經踎低咗係我腳邊,兩隻手開始捽我嘅腳腕。

「點樣?我係咪好好?」

「唓……唔係你畀呢對鞋我都唔會咁。」

隔咗一陣之後,對腳真係已經無咁痛,眼見時間唔早,其實差唔多已經要返去,所以我叫停咗佢,「好啦,無事啦,我地行啦。」

怡低雖然停低手,但無企返起身,只係抬起個頭望住我,語氣認真咁講:「你係咪,真係接受唔到我?」

月光照射住佢嘅面孔,雖然我仍然認得出以前呢個人係我,但感覺其實已經好陌生,佢更似係另一個男人。

唔知受荷爾蒙影響太耐,呢刻我望住佢竟然好似一個普通女仔咁,對佢有少少心動。

「你有冇諗過我地一世都可能會咁,如果咁樣,同我一齊會唔會仲好啲?」

當佢講到一世嘅時候,我就即刻好似清醒咗咁,對佢講:「講笑咩,邊有可能……」

我輕輕推開咗怡,著返對鞋企咗起身,「唔好講呢啲啦,返去啦。」

我一定係太攰個腦先會亂諗嘢,拍醒咗自己之後,怡都係堅持話要跟到我樓下,因為呢個時間附近確實好多MK。

「到啦,你返去啦。」因為真係到咗屋企附近,我好擔心有人會睇到。

「你返去考慮我講嘅嘢。」

「考盧乜嘢,我都話……冇可能鍾意自己㗎囉。」

「真係?」

怡雙手擺係我背後,慢慢咁將我拉埋前,將塊面哄埋嚟我前面,距離好近好近,準備就快鍚埋嚟,我想推開佢,但個身唔知點解郁唔到。

係嗰剎那,我地側邊傳嚟咗一把熟悉嘅聲音。

「家姐?」
做咩自己用不推文回覆?
樓主我愛你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞