(少甜)我同個TB交換咗身體

1001 回覆
178 Like 21 Dislike
樓主最緊要Keep住繼續寫
希望樓主可以繼續出落去
但假如最後樓主唔想再寫都想可以講返聲
慢慢出唔緊要,最緊要唔好爛尾
有寫緊
加油
加油
加油啊! 唔難尾就得!
比自己NTR?
一口氣live
想睇自己破自己處(雙方都係)
幾時有文?會唔會大結局就係男女主角扑嘢時中出果陣交換翻 ,跟住一齊BBQ.
咁既話每中出一次就換一次好似好玩d
好睇!
期待樓主出文
好睇呀!想睇落去
幾時有呀
好好睇
鍾意個種日常既感覺
樓主唔好棄故🤦🏻‍♂️
文呢?
係商場行緊嘅時候,無意間經過塊鏡前面,我停低咗落嚟咁望咗望,手好自然咁撥鬆瀏海,之後唔知做乜對塊鏡苦笑咗一下,唉,我係度做緊乜……

就算係咁,阿怡個樣睇起嚟都笑得好甜,想像唔到而家咁同我初初識佢嗰個短頭髮戴厚框眼鏡嘅係同一個人。

不過可惜,佢唔鍾意女仔嘅打扮,而且仲鍾意女仔,更可惜嘅係,入面嘅靈魂而家竟然係我,佢應該見過自己而家呢個樣,所以先選擇戴厚框嘅平光鏡,剪咗個短短地唔起眼嘅頭髮,講嘢先會咁粗聲粗氣。

我諗對於佢嚟講,生得靚唔係值得開心嘅事,胸大係累贅,更加唔洗講每個月循例都會又痛又煩,我呢段日子都深深體會到,我咁諗諗下……突然就好似代入咗佢嘅感受。

但係佢真係生得唔差,尤其係打扮下之後,嗰日係自己屋企嘅時候,換咗家姐套衫之後,我承認真係望到入咗迷……

等等等等等!我係度諗緊乜嘢!唔好唔記得,佢性格係一個好惡劣嘅人,根本一啲都唔可愛,仲可以同我冷戰到而家……

唉,諗到呢度我又嘆咗嘆氣。

「家姐?」身後突然有人嗌咗我一下。

我擰轉頭一望,阿聰企咗係我後面。

「仲諗住你一朝早走咗去邊。」

我一時口啞啞:「我……我……Er……你出嚟做咩?」

「幫手,去超市再買啲嘢,你……做咩又剪短咗頭髮?」

「諗住就快春天……清爽啲吖嘛,哈哈。」我繼續話,「唔講啦,唔係話買嘢咩,我同你一齊。」

「但係……」

「行啦行啦。」我推郁佢背脊。

我就咁跟住阿聰後面行去超市方向,雖然平時同佢係屋企會有兩句,但唔知點解……同佢單獨咁出街突然有少少尷尬。

佢係個唔多嘢講嘅人,字字精短,唔知真Cool定假Cool,同佢家姐個性格真係有八成似。老實講,我有啲怕同呢類人相處,成日好似深藏不露咁,睇唔清佢諗緊乜。

我同阿怡兩個人性格咁大反差,呢半年嚟我諗就算佢無懷疑到乜,但按道理應該察覺到有邊度唔妥……

唔知阿怡同佢本身關係係點嘅呢?如果係好Close嘅,咁咪一早穿咗煲?可惡……咁遲先意識到呢個問題,而家咁同佢咁僵根本無機會問到……

諗諗下嘅時候終於到咗,嗯……年尾嘅超市真好係好多人,周圍都人頭湧湧咁,條龍仲長到去門口。

我問阿聰:「要買啲乜嘢?」

「紙巾……洗衣液,其餘無咩特別嘢,睇下想要啲咩買返去擺低。」

不過有咩好買呢……過年啲糖啊朱古力已經有,去拎紙巾同洗衣液嘅時候,我順便拎咗兩包棉條,唉真係好麻煩,呢啲嘢用又用得快。

講係咁講,到最後我地都係買到一車嘢,走咗去排隊。就快到畀錢嘅時候,我先見到Haagen-Dazs特價。

我望向阿聰,「可唔可以拎……」

「嗯。」

「好耶!」我手快快咁放咗上車。

到頭來我地買咗兩袋嘢同兩條紙巾,阿聰畀緊錢嘅時候,我想試下單手拎一袋,結果完全唔夠力,只可以雙手勉強抽起,雖然話有牛奶同洗衣液呢啲液體……但無理由重得咁誇張。

「陣間我拎啦,你擺低先。」

「喔……」我心有不甘咁放低。

阿聰輕鬆咁抽起咗兩袋嘢後同我講:「你拎唔拎到紙巾。」

「拎到!」我抱起咗嗰兩條紙巾係心口,至少呢啲嘢……都仲拎到,係個胸頂住咗少少。

「咁行啦。」

返去嘅路上,我又開始煩惱緊同阿怡嘅事……

「你做咩?」阿聰突然叫咗我一下。

「咩?咩做咩嘢?咪拎緊嘢行緊……」

「唔係,我係話你呢排做咩……又唔開心咁。」

乜……乜真係咁明顯咩,連唔開心都睇得出,不過細佬……同你真正嘅家姐冷戰呢種事,邊有可能講畀你聽。

「無……邊有。」

佢深呼吸咗一啖,「難得……你而家咁樣,咪好……唔好再以前咁一個人收埋收埋。」

收埋……諗返起當初阿怡,確實係成日有心事咁樣,係同我交換後先變到唔同咗……

「好唔好啊家姐。」

「好……」我唯有代阿怡答佢。

睇嚟阿聰真係好關心阿怡,但正因為咁,我嘅煩惱又多咗,而家有心事嘅人係我,責任變咗係我度咁……如果我同阿怡換返去,佢會唔會又變返以前咁又再唔開心,如果換唔返去,我無可能一世都扮阿怡,係咪應該要坦白……

至於我呢?雖然睇起嚟無可能……但我都想可以同自己鍾意嘅女仔拉埋天窗,有可愛嘅仔女……點解我會搞成咁……
終於有文喇
lm
推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞