(少甜)我同個TB交換咗身體

1001 回覆
178 Like 21 Dislike
睇兩日就live左
中秋了 出文了嗎
已經成一個禮拜 你覺得樓主仲會出文?
個個負L我皮屌我
我屌你老母啦 話L左垃圾樓主唔會出文架啦
自從嗰日之後,件事叫做暫時告一段落,所以今日放學我同小琪後一齊去附近嘅商場行下,想話氹一下佢。

呢個商場好逼好窄,大部份都切做一間間嘅細鋪,除咗食嘢,好多都係賣啲衫褲鞋襪之類嘅嘢,所以其實我一直冇乜興趣嚟。

雖然陪女仔睇衫係好悶,屋企本來有兩個女人嘅我絕對明白,不過同小琪一齊就係另一回事,私心嚟講我希望可以咁同佢相處耐啲。

怡話肯同我換返嚟之後,過咗幾日就話有啲頭緒,仲叫我禮拜二放學返去我屋企,如果同佢真係誤打誤撞成功咗,咁今日可能係最後一日……

「阿怡~你睇呢件點啊?」

「嗯……幾好吖。」對打扮一竅不通嘅我已經唔知咁答咗佢幾多次。

佢好雀躍咁睇完一間又一間,我就只係一直咁跟係佢後面,無辦法,女仔真係特別鍾意睇衫,但我只要睇到佢而家咁開心咁已經好滿足。

又去到下一間鋪,但係今次佢睇嘅衫引起咗我注意,係一件前面有啲低胸,後面露咗少少背嘅背心。

我一時緊張衝咗出口:「你……想咁著?」

佢傻傻地咁笑,「唔知啱唔啱呢,我係咪要性感少少好啲……」

「唔好啦,而家咪好靚女,清清純純最啱你。」

點解啲女仔成日會咁諗……唔係嗰嗰男人都鍾意性感㗎嘛……

「阿怡你覺得呢,你識嘅男仔之中會鍾意女仔點著。」

「冇啊……我冇咩男仔係熟㗎……」

如果要講,我本人咪大大個企咗係度呢……

雖然我永遠覺得小琪點著都好睇……不過如果要我揀……我拎左件白色鬆身嘅上衣,同中短長度嘅牛仔裙。

「佢地大概……會鍾意咁掛。」

「喔!咁簡單……」

無錯……有時男仔嘅口味就真係咁簡單……

小琪係我手中接過去之後,我隱約好似聽到佢好細聲咁講:「唔知係咪代表佢都鍾意咁……」

佢?……邊個……唔通小琪已經有鍾意嘅人?

我雖然知道呢種事一啲都唔出奇,但係估唔到希望越嚟越渺茫……

雖然睇咗好耐,但其實我地咩都冇買到,果然其實係鍾意睇多過買。

直到我地去到一間好多飾品嘅鋪頭,賣好多戒指、頸鍊之類,仲有頭箍、髮夾等等嘅嘢。

小琪拎起咗隻Size幾大嘅髮夾,整體係白色,上面有花嘅水晶造型,仲有一粒粒珍珠咁嘅裝飾。

佢拎上手睇到好開心咁,戴起咗嚟試。

「阿怡,呢個好好睇啊。」

「嗯。」

我都係咁覺得。

「不過……要成百蚊啊……」佢講完之後就放低咗。

我拎咗上手,雖然唔係啲咩好貴嘅嘢,但決定都想送畀佢。

「唔該,我想要呢個吖。」

「阿怡?」

「送畀你吖,當係你一直以嚟咁照顧我。」

「多謝。」佢咁接上手,又再展露我一直最鍾意嘅笑容。

呢刻我先發現,唔知咩原因,原來我睇到佢開心已經足夠,定係我一直用怡嘅身份同佢相處,不知道不覺連我都當咗佢係朋友……
居然有文

樓主中秋節快樂
樓主我愛你
要屌先有文
支持樓主
個傻閪唔鍾意就咪追啦 又要追又要拉
G拎樓主即係出文收個傻閪皮
個傻閪唔鍾意就咪追啦 又要追又要拉
G持樓主即刻出文收個傻閪皮
咪即係屌先出文lor
on9樓主原來係M屬性
我係要拉9哩個post你吹我漲
就係望樓主唔順眼
拉你老母臭西
繼續拉
唔係好L鍾意block人架咩
block9我啊笨
我彈出又彈入
有冇人都係同我一樣
成日都會睇個男變女嘅漫畫 甚至係小說
最近好似冇咩好睇咁
小琪鐘意阿怡,但接受唔到sheshe
就唔知用咩方法將男主同阿怡交換靈魂,令佢同阿怡可以一齊

鳩估
如果係咁點解佢唔係接近男主身體(阿怡靈魂)
到咗星期二嗰日,放學之後我又終於同怡返到嚟自己屋企。

推開對門之後,明明就係自己嘅客廳,但就好似越嚟越陌生咁,成日要隔一段時間先至可以嚟一次。

到底幾時先可以回復返正常……希望怡話有頭緒真係Work啦。

話時話點解佢一定要我星期二先嚟,放假唔好咩?而且今日六點幾先放,我媽應該就快返嚟先至係,咁短時間可以試到啲咩?

我咁諗諗下嘅時候,怡突然係房拎咗個紙袋出嚟,遞咗係我面前。

唔知咩嚟嘅呢?唔通係可以交換身體嘅道具?呢個世界竟然真係有啲咁嘅嘢?

我接上手,打開驟眼一望,結果入面只係好似啲衫嚟。

我一頭霧水咁望向怡,「做咩?咩嚟㗎?」

「你拎出嚟睇下先。」

我照佢講拎咗出嚟,一睇,竟然係一套女裝嚟,上身係一件天青藍嘅露肩背心,領位係一褶一褶嘅荷葉邊造型,袖嘅兩邊仲有繩結嘅裝飾。

至於下身,係一條白色嘅A字裙,前面有幾粒扣咁扣住。

「你……咁係咩意思?」

「我想你今晚換呢套衫同我出去。」

「咦……咦咦!!!點解喎?又係你話有啲頭緒,我先嚟嘅!」

「我只係話我諗到啲嘢咋喎,而我諗到嘅就係呢樣。」

「咩呢樣嗰樣……你意思只係叫我同你出街?又係你話肯同我換返嚟嘅。」

「我無話唔肯喎,如果你肯同我出去嘅,有任何方法嘅時候,我一定唔會反口,點樣?」

可惡,竟然畀佢呃咗,原來係有條件嘅,又一次畀佢食住我,點算好呢……如果唔順佢意嘅話,又唔知佢會搞啲乜嘢……

「出……出咪出囉,滿足咗你就唔好反口啊。」

「好好好……去換啦。」

我唔情願咁拎住個紙袋入咗我間房,雖然整體佈局無乜變,但啲物品變咗做怡平時順手嘅擺位。

而且仲多咗浸我平時聞唔出嘅氣息,可以話係一浸男人嘅體味……係我嘅體味先啱……令到我開始有種緊張感……好似真係一個女仔去咗其它男人間屋咁。

我……我係度亂諗乜嘢,都係快啲換啦。

我除低條校裙之後,首先著上嘅係件上衣,雖然著咗上身,但感覺好奇怪,鬆拋拋咁同大大個膊頭露晒出嚟,感覺好似無著咁。

至於條裙,套咗上去之後我先發現比想中像短好多,高過晒兩個膝頭。

係我慢慢扣返啲紐,扣到最後嗰粒嘅時候……怡突然就推開咗對門入嚟。

「吖!!!」我畀佢嚇一嚇,唔小心尖叫咗出嚟。

「叫乜嘢啫,我望咗十幾年仲耐過你。」

「唔……唔係呢個問題,總之……」

「你換完未啊。」

「仲差少少……」

我係佢面前扣上最後一粒鈕,但係扣完之後發現好似有少少唔啱Size。

「做咩?」

「好似有啲緊……」

怡行咗埋嚟我前面,幾乎面對面咁近嘅距離,我又再聞得出自己浸氣味,比間房強烈好多……我緊張到定咗係度唔敢亂郁,而佢就將手指插入條裙同腰中間嘅空隙。

「吖!!!」

「你又叫啲乜。」

「唔係啊,好痕……」

「無理由㗎,我無記錯碼數㗎喎,唔通係……」

佢講完之後望住我對眼,眼神好似已經知道咗啲乜咁。

「係啊係啊……唔好意思囉。」

我確實係過年嗰陣真係肥咗……又多個把柄畀佢捉住。

「咁你覺得點吖。」

「得係得嘅……但我係咪一定要著成咁出去,而且條裙連袋都冇……」我一邊講嘅一邊捉住裙腳希望可以拉低少少咁。

「手機銀包畀我袋,下次我揀過另一套畀你。」

咩話!仲有下次?

去到門口先發現佢竟然連鞋都準備好,係一對個底有啲厚嘅涼鞋嚟……

之後我地兩個趕係阿媽返嚟之前出咗門口。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞