[真人真事改篇]《有一種距離,是HKU和IVE仔的距離。》/《初戀2000天》3

1001 回覆
191 Like 2 Dislike
大家快啲俾正評呀喂樓豬話如果過150正評就有角色示意圖睇呀

差少少咋
已經正評咗喇ching
P牌仔求大家代我正評
唉屌唔記得換acct添
睇黎要佢再信人都唔易

集氣要James變溥儀!!
樓豬好似用麥田拾穗嚟暗示最尾係飛咗james
揀咗第二個男仔,不過後來有有啲後悔,唔知現實係咪真係咁呢?
我唔信有報應 但係希望將來如果James再搵番Jessie Jessie都可以好堅決拒絕同埋放低 同另一個真正對佢好既男仔重新開始
佢既post係講就算將來同另一個男仔一齊都唔會好似James咁愛 唔會有第二個男仔入到佢既世界

我諗Jessie 應該冇辦法可以同到第二個一齊
傷得太重啦
有 不過要好耐之後等佢放低左先

就算佢依家同左第二個一齊 都係會掛住James 對同佢一齊既男仔上唔到心
真係咁?
點解佢ig post話放低原本嗰棵去拎另外一棵睇落較靚嘅,點知原來係陽光照射下嘅錯覺?

我記得係Joey 但Joey好似好女仔嚟
你睇邊個post 我睇最新果個
唔係特別好 個陣都有同james曖昧
一句講哂James係大仆街不過佢個樣應該唔錯,加埋中央暖爐嘅性格先食到咁多女
岩!希望你將來遇到個更好,更適合,愛你,給你一輩子幸福既人
唔係㗎 有d仔正常樣唔靚仔都好多女痴埋去
其實佢真係好煩 追返jessie又hurt過人
如果真係曖昧會比Angel知道咩
我都覺...再加上屋企嘅情況
覺得就算一開始講到幾愛幾愛,但最後都係唔可以行到最後
joey自己同jessie講㗎喎
集氣祝佢早日變浦儀
但Angel好似都知 我覺得講得 都應該唔係flirt過
無咁厚臉皮啦
可能joey同angel講james溝自己
但無講佢哋曖味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞