[真人真事改篇]《有一種距離,是HKU和IVE仔的距離。》/《初戀2000天》3

1001 回覆
191 Like 2 Dislike
???
Typo 應該係最唔捨得Jessie
可唔可以問下個真實版係點
Scroll down on that page and you will see Hannah
The one who told them where to see maple leafs
如果Jessie 係有心玩膠應該會聽日再開估
不過我哋今晚會訓唔到
哦...咁可能係Hannah俾建議James 佢冇同Jessie講啫 但點解要咁收尾
其實不分男女
一次不忠百次不用
出軌其實都會上癮
有第一次 就會有第二次
James最愛既
始終係佢自己

現實既佢應該好多人同佢斷絕來往啦掛
做男人做到咁
真係
起碼K哥會同佢絕交我諗
即係James同Hannah一直都有路...?
應該唔係啦 佢拎得嚟做ending
冇事既.......應該
Hannah自己都有男朋友架嘛
無事嘅…無嘅
Jessie 衰鬼玩膠姐
一定係咁嘅
突然覺得好恐怖...
我估係Hannah wtsapp James睇佢同女朋友去旅行好返未開始日日傾
之後hannah一定會呻同男朋友一齊唔開心
James又中央空調亂關心人
就出事
就係James習慣出軌唔會改
之後就算點一齊返又有咩事係sweet
都只會換嚟一次一次嘅背叛
我覺得係 Hannah 比橋James
譬如話係日本嘅行程呀,食乜嘢之旅
跟住佢問返James 「Jessie覺得OK嗎」之類
從來只有第一次和數不清的無數次,明知,故犯
其實都唔知Hannah係咩人 可能真係朋友但Jessie心入面介意啫 點解個結局好似複雜左

樓主上水啊 個Hannah係做乜
乜撚嘢Hannah
我覺得Jessie而家喺度睇我哋啲回復笑到傻咗
Jessie 唔上水係咪想等我地推爆個post再解話
唔知點解硬係覺得佢偷笑緊
佢係咪玩膠炸
咁都得 點解要等Jessie沖涼先覆
咁你覺得Hannah’s reply係trigger誤會令關係變差 定另有內情
真係得樓主先知點解佢要係結尾到打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞