[真人真事改篇]《有一種距離,是HKU和IVE仔的距離。》/《初戀2000天》3

1001 回覆
191 Like 2 Dislike
我覺得樓主寫得出「這次是Hannah」
已經有好大提示直指James再出軌

當佢兩個不停係咁傾落去
以James呢個中央空調性格

個女仔一追佢佢就沉船喇
就好似當初既Kay咁
我見到佢ig都有話 佢係提過Hannah
如果James真係再出軌 (我有印象見過樓主覆留言話 比多次機會James 結局都會一樣) 我覺得最搞笑ge唔係James仆街
而係佢身邊d女都無乜底線 有無咁多女都唔介意做第三者呀到底
如果係咁 咁James同Jessie一齊就注定一定要出現個疑似第三者好似Kay呢d水泡先維繫到?唔攰架咩
仲要條女有男朋友
到底想點
公廁咩
好慘 一段感情充滿謊言 甜得黎又唔真實 大家隻眼開隻眼閉唔肯醒就當冇事...
所以Jessie 宜家應該真係死心唔再同James一齊喇
睇左兩個幾月
真係好凳佢心痛
佢憑咩一次又一次咁背叛jessie
咁我又唔會諗得咁灰
如果係真嘅...第一次比Jessie周到個電話,第二次應該識做啦
所以我覺得機會低

反而呢個日本之旅冇乜講係邊個策劃行程
睇返之前咁多章好多野都係James策劃....
Jessie ig第一個post嘅果個她
可能唔係指Kay 而係Hannah
所以其實根本James 就冇改過
男人衰過一次都未識做真係抵死
呃佢一世好過再hurt多次佢
同感
James只係靜係愛自己既自私L
唔好俾我起到佢底
變硬浦儀
多謝樓豬!

不過,邊個係hannah?

係咪新女?
如果我係Jessie朋友實嬲到癲
完故照push!
hmm
初戀2000日 係咪暗示咗啲咩
過到kay嗰關 過唔到hannah嗰關 就算過到 都過唔到愛自己多於愛jessie呢關
希望假膠
但如果真係又出軌 jessie就唔好再中個頭落去

btw 木牌啲字幾靚呀
我覺得係Hannah同男朋友分咗手,之後搵james
好似kay咁,分咗手搵james安慰佢一樣

這次是Hannah。

上次...就係kay嗰次
一直以黎我都信james係好人
個結局咁樣反cup真係駁唔到
好人
有咁嘅結局一d都唔意外

諗起有個fd同Jessie經歷好似
條仔又係愛自己嘅人黎
但係佢又沉哂船
離離合合咗三四次
但係每次復合冇耐又扑野
扑完又開始冷淡
Jessie 發現到Hannah 所以同James分手?
睇多一次,Ending 好似 Inception 套戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞