「2070年的香港」《Vicarious》

703 回覆
94 Like 5 Dislike
我和雪兔並肩而行,一起到道場進行比武練習。

「規矩好簡單,邊個打中對方先就贏」

「Okay!」

雪兔自己拿了一把木劍,並把木刀拋給我,我接過後亦馬上擺出架式

「似模似樣喎 臭狐先生」

「多謝你嘅教導囉 雪兔小姐。」

「哼!睇住嚟」

「住」字都未講出口
雪兔就舉劍一劍劈向我頭部
我閃身躲避後 馬上回嘴一句

「喂!你咁矛架!都未準備好!」

「哼,真正嘅戰鬥有時間比你準備架咩」

話畢,就轉劈為刺,攻向我腹部

我舉刀一檔,成功格開了雪兔的一劍

我亦拿準機會進攻,向右一刀橫斬斬向雪兔左腰,

雪兔向下彎腰一閃並馬上一劍攻向我的腿部,我馬

上跌落,下來時順勢踩著雪兔的木劍,雪兔用力拔

出木劍,我腳掌一鬆,雪兔失去重心整個人向後

跌。我馬上過去攬緊雪兔的腰部,以防她跌低。

「你......你.....你.....」
雪兔頓時滿臉通紅,說不出話來。

「靚女,冇事呀嗎」

「死咸蟲抽我水!!!」
雪兔大叫的同時一巴掌打落我左臉
道場內所有人都望向我們

路人甲:「你睇佢地兩個又打情罵俏啦」
路人乙:「係囉係囉閃死人咩」

旁人的說話令氣氛更尷尬....
雪兔的臉顯得更加通紅

「Errrrr.....對唔住.....」
「哼!」

雪兔掉頭就走,留下我一個人呆站在道場
看著雪兔遠去

路人開始鼓燥「追啦死蠢!」「蠢過隻豬」

這時我先意識到咩事,馬上向雪兔背影奔去
睇完隔離啲故 發現我出故都算快
終於有故可以追
見到赤狐同雪兔有多D互動 覺得佢地好搞笑
巴打出故真心快 但幾時再出?
想繼續睇
到底赤狐同雪兔係咩關係呢

明天繼續更新
對唔住 用電話排版會有啲怪
一睇就知赤狐個咸濕仔想溝人啦
又扮曬純情唔下手
btw巴打更新加油!
喂巴打,點解甜故變咗咸故
邊到有咸
你地嘅支持係我嘅動力
Btw赤狐溝女技巧係有一手
睇嚟巴打真人情聖嚟
毒撚
要寫赤狐點哄返雪兔真係好難 比一晚時間我諗諗點寫
寫戰鬥畫面唔難 寫追女先難
又多又好睇
赤狐咁快同佢有身體接觸 唔係為咸而咸係咩
赤狐呢個舉動係想試下雪兔嘅反應順手懶型抽水
但係佢估唔到雪兔係一個咁大反應嘅純情少女
Sorry for冇講清楚赤狐嘅動機
Btw其實都唔快架啦 故事內佢地都共處左半年有多
加上甜故定義係sex scene,呢個故有排都未到嗰個位
同埋兩性關係想有進展 其實適量嘅身體接觸都好重要 但係赤狐呢下明顯想抽水博濛 所以雪兔咁大反應係正常嘅
多謝支持
咁謙虛
睇你d文筆唔似喎
好奇一問 咁似咩
我看到雪兔正在急步走向她的房間
我馬上跑過去,雪兔感覺到我接近後也越走越快,最後更跑起來,演變成我們兩個在基地的追逐戰。

在跑了一段距離後,雪兔突然停下來,轉頭望向我,此時的她面紅耳赤大喊著

「跟蹤夠我未呀 死變態佬!!」

「蕎.....對唔住.....我過份左....」

「唉....你....你跟我嚟...」

雪兔把我領到她的房間,這是我第一次進入女生的房間,果然和傳聞中一樣,女生的房間都是香的。

「搵嗰位坐低....」

「係....係嘅...」
第一次入女生房間的我不知所措

我坐下後,雪兔把一張椅子拉到我面前,坐了下來。她深呼吸了一口氣,像一副下定到決心的樣子,開口說

「賢,你係唔係想知我嘅過去。」

「嗯......」

「仲記得係我細過嘅時候.....我都曾經試過擁有一嗰幸福美滿嘅家庭....父母都係普通嘅文職人員....但係就喺我3歲生日嗰陣.....」

雪兔再次深呼吸

「嗰日我爸爸媽媽佢地.....佢地.....」
哭泣聲遍佈房間,我把紙巾遞給雪兔。

「唔該....」
雪兔再次深呼吸,勇敢地面對過去的回憶

「佢地....係我面前俾人殺死....正確嚟講喺我親手殺死左佢地.....」

「仲記得當日....爸爸喺到幫我佈置房間,而媽媽就幫我整緊生日蛋糕....」

「突然,屋企嘅門俾人踢開左....」

「有兩個西裝人破門而入....當時爸爸即刻抱起我 將放我入衣櫃....叫我唔好出聲。」

「我透過衣櫃嘅狹縫觀察出面嘅情況....」
以下為雪兔童年第一視角

爸爸把我抱到衣櫃,叫我不要出聲。
而我透過衣櫃的狹縫觀察外面的情況,
我看到爸爸護在媽媽的前面

「兩位先生,請問咩事!你地知唔知咁樣係擅闖民居。」

其中一位光頭的西裝人開口:「阿Sir做嘢唔洗你教!」

爸爸:「阿Sir,即係警察啦!有冇委任證!」

光頭西裝人:「死曱甴咁多嘢講!」
話畢,便一手叉住爸爸的脖子並把他凌空舉高。媽媽嚇得驚呼大叫!

另一位西裝人:「講!你地背後嘅組織係咩!快啲講!」

爸爸:「我.....我都....唔知....你講乜....」

光頭西裝人:「唔認吓話,你老婆幾靚喎!我地依家就要玩下佢,睇你仲肯唔肯招供!」

第二個西裝人捉住媽媽,並馬上把媽媽上衣扯爛,露出了內衣。媽媽嘗試反抗,但無奈西裝人力氣太大

「停....手....呀」

「你肯講我地咪考慮停手囉!」

「我....跟本...唔知你地講乜...」

「仲係死口唔認呀!」
說完便一記重拳打在爸爸的肚子,並將他丟下

「係你逼我地架咋,唔係我地想架!」
光頭西裝人走向媽媽,把她的內衣也扯爛,露出了胸部

「嘩,正呀你老婆對波咁大,有排玩。」

媽媽一邊哭一邊大喊:「唔好呀....我地真係咩都唔知架....我地普通市民嚟....求下你地停手....」

「死八婆,咁撚多嘢講,收嗲啦!」
說完便一巴打落媽媽臉上。

這時,我忍不住了,衝出衣櫃大叫
「停手呀!!!」

倒在地上的爸爸和被抓住的媽媽望向我。並一起用眼神示意我快點逃走

光頭西裝人:「原來仲有嗰女嘅...」
話畢,他便把我捉起並把我綁在椅子上

「嚟,叔叔提早教你上性教育堂」
然後他便走向媽媽,脫下了她的短裙,在我和爸爸面前,輪姦了媽媽。
下午繼續更新
呢一章好沉重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞