「2070年的香港」《Vicarious》

703 回覆
94 Like 5 Dislike
搞到兔兔不要不要
搞兔兔要用套套
逢二、四、六更新
(其餘時段視為補文加更)

每20正評加更 5篇
IG/FB每30 follow/like 加更3篇

IG:@moujyut
https://instagram.com/moujyut?igshid=am1th3y7sj5t
FB:慕月 Moujyut
https://www.facebook.com/moujyut/
紙言:慕月
https://www.shikoto.com/articles/204247.html

現時欠文數:10篇

多謝各位巴絲支持,你地就係我嘅動力
第二天早上,一整晚翻雲覆雨後的我無力地躺在床上,身體像快要虛脫一樣,而雪兔則一臉滿足地甜睡著....

昨天晚上......應該都大戰了七、八次,每次雪兔都想盡辦法令我雄起......用胸夾、用口吹.....直到她滿足為止....看來我未來的生活都會活在被她榨乾的陰影之下。

多虧強化過後的身體,不然的話我想應該下不了床.....

我慢動作爬下床以免吵醒雪兔,站起來時有點腳軟,我扶著床定住了身子,慢慢地站穩後便向廁所走去梳洗。

經過一番梳洗後,我也漸漸地回復到正常的狀態,果然改造後的身體恢復力特別強,而且外觀上來看,我的身體也比以前更加壯碩、肌肉線條更加突出和明顯。看來隨著時間過去,身體和藥劑的融合度越高,變化應該會越大和越強吧。

我到廚房正打算為雪兔準備早餐,打開了雪櫃看看裏面有什麼食材

「Umm....就整英式早餐啦...」

我開著了爐頭,熱鍋下油炒起到蛋,一會兒一個綿滑的英式炒蛋就這樣做好,我亦依次把香腸、蘑菇、茄汁豆等做好,兩份漂亮醒神的英式早餐就這樣做好了,我細心地擺盤亦順手沖好了兩杯熱咖啡,一個美麗的早晨就該如此展開。

我把早餐端到雪兔的鼻子旁,香味朝她撲鼻而來,使正發美夢的她流下了口水。
我用手指為她擦去了口水跡,並拍醒了她

雪兔睡眼惺忪頭髮亂亂地醒了過來...

「做咩咁早叫醒人喎....人地仲想瞓架....嘩!好靚呀!」
雪兔望向早餐發出了驚歎

「傻妹,快啲去刷牙啦,如果唔係....」
我作狀要把她的早餐吃掉...

「我即刻去!!」
雪兔連爬帶滾跑到了廁所梳洗
我亦把她的早餐放回桌上,並坐下等雪兔出來。
當然有
Follow咗ig
蒜頭巴 唔通你係嗰隻中指
好感動 改左唔係日更都可以長期講故台熱門
突然多左好多人fol
一晚入面想盡辦法要赤狐起機,唔通身體每一個位置都用齊晒?
星期四喇喎 文呢
啱啱瞓醒 晏啲出
不一會兒,雪兔從廁所裡出來,從後環抱著我

「多謝你嘅出現....賢」
她親了一親我嘅臉頰

「傻豬嚟嘅...我可以遇到你簡直係三生有幸啦!」
我親向了雪兔的雙唇,剛刷完牙的雪兔嘴裏傳來淡淡的薄荷清香味

我摸了摸雪兔的頭
「快啲食啦,如果唔係凍哂就唔好食架啦。」
雪兔十分可愛地用力點頭,然後便到座位坐下來享用她的早餐

「好好味呀Babe!!」

「你鍾意嘅,我地一齊住之後咪每日都整比你食囉....」
我喝着咖啡看著報紙,不經意半開玩笑地說著

突然空氣安靜下來,我察覺到氣氛有點不對,便偷看雪兔

只見滿嘴都是食物的雪兔雙眼發光地看著我,然後她快速地吞下口中食物...

「係咪真架!我地要同居呀!係咪啫係咪啫!」
雪兔像發了瘋跑了過來不停地搖著我...

「你冷靜啲....冷靜啲....」

糟了....我好像說錯了說話...我美好的獨居生活呀......

「Yeah!咁我地快啲去同V申請雙人房啦!!」
雪兔興奮得像一個小女孩....

「冷靜啲...」
一言既出駟馬難追,為左呢個咁可愛嘅女朋友,唯有放棄我嘅獨居生活啦.....

「好耶...!你知唔知我期待左幾耐!」
雪兔十分興奮地說著

而我回想起昨晚的場景....我相信我同居後很快會變成人乾....

「快啲換衫啦!去搵V呀!」
雪兔的嘴角沾了點醬汁,我按停了興奮的她,並用拇指為她擦去。她看見後,竟然含著我的拇指,楚楚可憐地看著我...

「BB.....快啲行啦....」

「......」
我就是頂不住女人的撒嬌攻擊....還要是可愛的雪兔做出來....

「好好好....」

我和雪兔都換上了衣服...準備去向V申請雙人房....
差啲唔記得出文
唔記得咪要補文,點解你要記得
我今日要出街 所以晏啲/聽日更2篇
文呢
屙梗出嚟
我和雪兔一起向著V房間步去,途中雪兔也不斷對我依偎撒嬌,
引來不少旁人羨慕的目光

有著一個這麼漂亮可愛的女朋友....真好呢

不一會兒,我們便到了V的房間,應門的照舊是二虎

「好耐冇見啦....V」

「成功返嚟啦....赤狐...」

「係...我由地獄返左嚟....」

「你仲摧毀左嗰度....果然冇睇錯你...」

「希望可以徹底根絕唔會有更多慘劇發生....」

「赤狐....你成長左...」

「經歷過無數次瀕死,好難唔成長」
我苦笑著

「辛苦你...賢...你好好咁繼承左赤狐嘅意志...」

「嗯....」

「呢段時間你休養下先,遲啲我地會開會,傾下組織未來嘅發展方向,希望你同雪兔都會出席。」

「係嘅,首領」
我和雪兔都作出了回應

「你地兩個嚟係....?」

「我地兩個想申請雙人房!」
雪兔的語氣突然由認真轉為興奮

V愣了一愣,然後對著我露出了一個會心微笑

「哈哈...年輕人...真有活力...哈哈...」
「好....我即刻批比你地...」

「唔該....首領」
雪兔神情略顯尷尬,我也一邊笑著一邊抓頭髮

「咁...你地準備定執嘢搬啦...」

「好嘅....咁下次會議時間係...?」

「兩星期後,我地會再搵你地...」
「好好享受呢段休閑嘅時間...」

「多謝首領...」

然後我便和雪兔一起離開了V的房間
唔知開會講咩呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞